Home » Wes ny partner till Nyfikna Investerares styrelseutbildning

Wes ny partner till Nyfikna Investerares styrelseutbildning

Nu inleder Wes och Nyfikna Investerare ett samarbete och kommer tillsammans att arbeta för ökad innovation och mångfald i styrelserummen. Carolina Engström Lökken är VD på chefsrekryteringsföretaget Wes som erbjuder tjänster inom rekrytering, ledarskap och strategi på styrelse- och ledningsnivå.

Text: Nina Jansdotter

Den 1-4 september kommer Carolina Engström Lökken, tillsammans med en rad aktuella profiler, att bidra in i programmet för Nyfikna Investerares styrelseutbildning – en utbildningsresa till avkopplande miljöer i norska fjällen och Fýri Resort Scandinavia’s Mountain Resort No 1.

Nyfikna Investerares styrelseutbildning riktar sig till den som vill växa sin strategiska verktygslåda för att kunna stötta snabbväxande svenska startups i tidiga skeden. Genom en mix av utbildning, praktiska case och djupdykningar i exempelvis AI och hållbarhet är ambitionen att kursdeltagarna ska växa inte bara i sin roll, utan också som en strategisk tillgång för framtidens framgångsrika techbolag. En unik utbildning, i en unik miljö, där Carolina kommer att hålla i modulen om personlig varumärkesbyggnad och karriärplanering för de som siktar på eller redan är involverade i styrelsearbete.

Till vardags arbetar Carolina som rådgivare till ägare, styrelser och ledningar för att hitta rätt kompetens och sätta rätt strategi för att säkra bolagens framgång. 

Det roligaste med mitt arbete är alla människor jag får möjligheten att träffa och matcha med spännande uppdrag. Och att få vara med i debatten om hur vi framtidssäkrar svenskt näringsliv, att driva på en förändring som jag ser är nödvändig och utmana synen på kompetens och ledarskap.

Carolina Engström Lökken

Wes är ett värderingsdrivet impactbolag som vill skapa positiv förändring och hållbart ledarskap. När Wes grundades för över 12 år sedan var nischen kvinnor, men sedan flera år tillbaka fokuserar Wes på flera aspekter av mångfald och rekryterar både kvinnor och män till ledande befattningar samt utbildar om och integrerar mångfald och inkludering ute hos sina kunder.

Varför väljer ni att samarbeta med Nyfikna Investerare?

Vi delar mod, nyfikenhet och öppenhet till förändring, lärande och att bygga nätverk. Vi ser Nyfikna Investerare som en självklar partner för att skapa nya positiva möten, öka kunskapen, bredda talangpool och skapa värde för vårt gemensamma nätverk. 

Carolina Engström Lökken

Att Wes kommer in som kunskapspartner till Nyfikna Investerares Styrelseutbildning ger en viktig inblick i vad som sker ute i näringslivet i termer av rekrytering, ledarskap och strategi på styrelse- och ledningsnivå till ledande befattningar och styrelserummen.

Nyfikna Investerare arbetar tätt med de mindre snabbväxande startups som affärsänglarna investerar i, samarbetet med Wes kompletterar det befintliga ekosystemet.

Vi är jätteglada för vårt fina samarbete med Wes och Carolina. Tillsammans kommer vi att arbeta för demokratiseringen av mångfald i styrelserummen. Jag ser mycket fram emot alla delar i vårt samarbete: styrelseutbildningen, events och att podda – för att tillsammans bidra med inspiration och kunskap inom rekrytering, ledarskap och strategi på styrelse- och ledningsnivå.

Joanna Törngren Redebrant, grundare Nyfikna Investerare

Är du intresserad av att gå Nyfikna Investerares Styrelseutbildning? Just nu har vi Early Bird erbjudande 25.900 kr+moms. Här hittar du mer info om utbildningen.

Post navigation

Board Of Directors’ program

Advokatens 5 bästa tips innan du tillträder ett styrelseuppdrag

Från storbolagskarriär till startupvärlden

5 tips till dig som vill få styrelseuppdrag!