Home » Affärsängelutbildning i Marbella

Affärsängelutbildning i Marbella

I samarbete med The Pool Marbella, som grundats av de svenska serientreprenörerna Fredrik Båge, Martin Wettergren, Johan Hedberg och Per Roman, arrangerar nu Nyfikna Investerare vår första Angel Investor Academy utomlands – först ut blir alltså spanska solkusten och Marbella. Utbildningen passar dig som vill lära dig att ängelinvestera och få en inblick i startupvärlden.

Det är fjärde gången som Nyfikna Investerare arrangerar ”Angel Investor Academy”, den perfekta grundplåten för den som ger sig in i ängelinvesteringarnas värld. Den här gången går utbildningen på The Pool i Marbella den 10-11 oktober.

I takt med att Malaga växer som en pulserande internationell tech hub har Marbella förändrats och idag är det ett helt annat klientel än svenska golfpensionärer som hittar hit. I pandemins spår, då antalet digitala nomader ökade kraftigt och distansarbete blev det nya normala, saknades en mötesplats för internationella entreprenörer. Det blev startskottet för The Pool Marbella.

Fredrik Båge, co founder The Pool Marbella.

Nyfikna Investerares Angel Investor Academy

Utbildningen har samtliga gånger hållits av Stefan Lindholm, som fått högsta betyg av deltagarna. Stefan har lång erfarenhet av rollen som Investment Manager och av investeringar i techbolag i tidigt skede. Idag driver han bland annat ett företag inom förvärvsfinansiering och företagstransaktioner.

Det känns tryggt att vi sedan start har Stefan Lindholm med oss som hjälper oss att säkerställa att alla våra medlemmar har grunderna med sig in i sina ängelinvesteringar. Stefan har stöttat mig i processen med att forma Nyfikna Investerares affärsängelnätverk och den kompetens och långa erfarenhet vi har med oss genom Stefan är verkligen värdefull.

Joanna Törngren Redebrant, grundare Nyfikna Investerare

Stefan har tidigare arbetat som investeringsansvarig för Industrifonden i västra Sverige och som Investment Director på Eqvitec Partners. För Nyfikna Investerares kursdeltagare delar Stefan generöst med sig av sina många års erfarenhet av stora investeringar, chefspositio­ner och styrelsearbete. Vi kommer att lära oss mer om:

  • investeringsprocessens förlopp
  • riskanalys/riskhantering
  • syndikering
  • due diligence
  • skarpt case/pitch från bolag
  • bygga ett dealflow
  • roller och ansvar
  • styrelsearbete
  • exit 
  • utvärdering av skarpt case
Stefan Lindholm är populär bland investerarna och har hållit tre omgångar av Angel Investor Academy för Nyfikna Investerare. Nu åker han med till Marbella, där han tillbringat somrarna sedan barnsben, och håller fjärde omgången av utbildningen.

Senaste omgången av utbildningen fick 5/5 i utvärderingen och så här säger en av deltagarna: 

Superbra utbildning. Tydlig och hade en röd tråd genom hela utbildningen. Matchade bra mina frågeställningar.

Mer info kommer inom kort. Vid intresse att gå utbildningen eller medlemskap i Nyfikna Investerares Investor Club är du varmt välkommen att mejla joanna@nyfiknainvesterare.se.

Post navigation

Ängelinvesteraren David Ståhlberg – mina 3 bästa pitchtips

Investor Club

Från advokat till fotografering, antikorruption och ängelinvesteringar

Nyfikna Investerare investerar i Herbox