Home » Affärsängelutbildning i Marbella

Affärsängelutbildning i Marbella

I stolt samarbete med The Pool Marbella, som grundats av de svenska serientreprenörerna Fredrik Båge, Martin Wettergren, Johan Hedberg och Per Roman, och Banque Internationale à Luxembourg (BIL), den mycket välrenommerade och anrika förmögenhetsförvaltaren med rötter sedan 1856, arrangerar Nyfikna Investerare vår populära affärsängelutbildning för fjärde gången. Nu för första gången utomlands – på spanska solkusten den 10-11 oktober.

Utöver utbildning om onoterade investeringar i snabbväxande techbolag erbjuder dessa dagar spännande möjligheter för dig som vill nätverka med andra investerare, njuta av Marbella och få en inblick i startupvärlden. Mingel, god mat och en Real Estate Lunch Tour är några av programpunkterna.

I takt med att Malaga växer som en pulserande internationell tech hub har Marbella förändrats och idag är det ett helt annat klientel än svenska golfpensionärer som hittar dit. I pandemins spår, då antalet digitala nomader ökade kraftigt och distansarbete blev det nya normala, saknades en mötesplats för internationella entreprenörer. Det blev startskottet för The Pool Marbella som är den naturliga platsen att arrangera årets affärsängelutbildning på.

Joanna Törngren Redebrant – grundare Nyfikna Investerare

Nyfikna Investerares Affärsängelutbildning

Utbildningen har samtliga gånger hållits av Stefan Lindholm och har fått högsta betyg av deltagarna. Stefan har lång erfarenhet av rollen som Investment Manager och av investeringar i techbolag i tidiga skeden. Idag driver han bland annat ett företag inom förvärvsfinansiering och företagstransaktioner. Senaste omgången av utbildningen fick 5/5 i utvärderingen och så här säger en av deltagarna: 

Det är ett stort steg att gå från noterade investeringar till att investera i onoterat. Jag hade nog inte vågat ta mig in i onoterat själv så här snabbt, men efter att ha gått Nyfikna Investerares Affärsängelutbildning och med Nyfikna Investerares Angel Investor Club i ryggen känner jag mig mycket tryggare. Det är guld värt att kunna diskutera med andra ängelinvesterare som har sina erfarenheter i andra typer av industrier för att sen fatta bättre beslut.

Sarah Häger – kursdeltagare

Stefan har tidigare arbetat som investeringsansvarig för Industrifonden i västra Sverige och som Investment Director på Eqvitec Partners. För Nyfikna Investerares kursdeltagare delar Stefan generöst med sig av sina många års erfarenhet av stora investeringar, chefspositio­ner och styrelsearbete. Vi lär oss bland annat mer om:

  • Investeringsprocessens förlopp
  • Riskanalys/riskhantering
  • Syndikering
  • Due diligence
  • Skarpt case/pitch från bolag
  • Bygga ett dealflow
  • Roller och ansvar
  • Styrelsearbete
  • Exit 
  • Utvärdering av skarpt case

Vid intresse att ta del av programmet, följa med på resan, gå utbildningen eller ett medlemskap i Nyfikna Investerares Investor Club är du varmt välkommen att mejla joanna@nyfiknainvesterare.se.

Post navigation

Andreas Grape – The Nordic Angel

Ängelinvesteraren David Ståhlberg – mina 3 bästa pitchtips

Från storbolagskarriär till startupvärlden

Nyfikna Investerare investerar i Herbox