Home » Välkommen!

Välkommen!

Hej! Vad roligt att du hittat hit, varmt välkommen till Nyfikna Investerare!

Vi brinner för att demokratisera kunskapen om investeringar! Majoriteten av finansiellt medvetna svenskar förstår vikten av att investera och bygga sitt kapital, men har svårt att hitta forumet för att utvecklas och växa i rollen som privatinvesterare samt att komma i kontakt med investeringsmöjligheter som ligger utanför den traditionella depån. Det vill vi ändra på! Genom vår Investor Club erbjuder vi utbildning, dealflow & investeringsmöjligheter, erfarenhetsutbyte och nätverkande i härliga miljöer – vi brinner för att skapa tillväxt för såväl våra medlemmar som deras kapital och portföljer. Av investerare – för investerare.

Vi demokratiserar kunskapen om investeringar!

Vad som 2019 började i form av en hobbyblogg och ett nyhetsbrev om investeringar i guld och silver har expanderat och idag erbjuder Nyfikna Investerare utöver blogg och nyhetsbrev även:

 • Investor Club
 • Styrelseutbildning
 • Podcast
 • Nyfikna Investerare Magazine
 • Utbildningsresor

Fokus har sedan start legat på att demokratisera kunskapen om investeringar och pengar, initialt genom att blogga, skriva krönikor och böcker om investeringar och börsen. Snarare än noterade storbolag och indexfonder lär vi oss mer om investeringar i tillgångsslag som:

 • Snabbväxande onoterade techbolag i tidigt skede
 • Fastighetsinvesteringar (i Sverige och utomlands) samt Bostadskarriär
 • Konst
 • Champagne & Vin
 • Guld & Silver (världens äldsta valutor)
 • Luxury Good
 • Kryptovalutor
 • NFTs
 • Charterbåtar i Medelhavet

I boken “A diary of a Daytrader” har vi fått svepas tillbaka i tiden och uppleva Finansstockholm bakom tradingrummens dörrar genom 90-talet och in i 2000-talets upptakt till finanskrisen. 

Att utvecklas i rollen som privatinvesterare genom att lära oss mer om investeringar, förvalta vårt eget kapital och bygga fina portföljer – samtidigt som vi har trevligt i härliga miljöer och demokratiserar kunskapen om investeringar är vår grundare Joannas personliga drivkrafter. Nyfikna Investerare har siktet inställt på att bli en världsledande community för svenska privatinvesterare.

Nyhetsbrev

Registrera dig gärna för vårt nyhetsbrev (längst ner på sidan!) för senaste nytt, exklusiva förhandsinbjudningar och early birds till våra utbildningar, events och investerarresor.

Blogg & Magazine & Podcast

På vår blogg, i vår podcast och i vårt lifestyle magazine, Nyfikna Investerare Magazine, kan du inspireras och lära dig mer om investeringar och entreprenörskap med inslag luxury travel. Nyfikna Investerare Magazine finns i print för våra medlemmar, kunder och partners samt i en digital version som du får access till när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev.

Investor Club

Genom utbildning, dealflow & investeringsmöjligheter, erfarenhetsutbyte och nätverkande i härliga miljöer brinner vi för att skapa tillväxt för såväl våra medlemmar som deras kapital och portföljer. Av investerare – för investerare. Här kan du läsa mer och kontakta oss vid intresse för medlemskap.

Styrelseutbildning

Sugen på att boosta din styrelsekarriär? Nu släpper vi ett begränsat antal platser till Nyfikna Investerares styrelseutbildning 2024. Vi expanderar konceptet och genomför styrelseutbildningen som en utbildningsresa till avkopplande miljöer i norska fjällen – Fýri Resort Scandinavia’s Mountain Resort No 1. Här kan du läsa mer och kontakta oss vid intresse.

Investerarresor

Kanske vill du bara njuta av livet, lära dig mer om investeringar i lite otippade tillgångsslag i sköna miljöer tillsammans med ett härligt gäng nya investerarvänner? I så fall får du hålla utkik efter inbjudningar till kommande investerarresor. Den 10-11 oktober arrangerar vi vår populära affärsängelutbildning i Marbella.

Sommaren 2023 seglade vi i Kroatien och lärde oss allt om att investera i charterbåtar i Medelhavet.

Inspiration & glädje

Oavsett vem du är och vad du vill i din roll som investerare hoppas vi att du ska trivas hos oss och att Nyfikna Investerare kan bidra med lite inspiration och glädje i din tillvaro, välkommen till oss!

Observera att inget i våra kanaler är rådgivning eller rekommendationer, utan att alla gör sin egen analys och fattar sina egna investeringsbeslut. 

Nyfikna Investerare investerar i Herbox

Nyfikna Investerare går in i Allbry

Medlemsaktiviteter

Stefan Lindholm utbildar Nyfiknas ängelinvesterare