Home » Stefan Lindholm utbildar Nyfiknas ängelinvesterare

Stefan Lindholm utbildar Nyfiknas ängelinvesterare

Under våren 2023 gick Nyfikna Investerares succéutbildning ”Angel Investor Academy” av stapeln för tredje gången. Deltagarna gav utbildningen högsta betyg när det återigen var dags för nya investerare, som är intresserade av att lära sig mer om investeringar i onoterade bolag och bygga sina portföljer tillsammans med andra nyfikna investerare, att släppas in i Nyfikna Investerares Angel Investor Club.

Ett första steg i Nyfiknas Angel Investor Club är att utbilda investerarna så att alla medlemmar förstår vad som är unikt med onoterade bolag och hur den här typen av investeringar skiljer sig från investeringar i noterade innehav.

”Det är väldigt skoj att vi har Stefan Lindholm med oss som hjälper oss att säkerställa att alla medlemmar har grunderna med sig in i sin investeringsresa. Stefan har stöttat mig i processen med att forma Nyfikna Investerares ängelnätverk och den kompetens och långa erfarenhet vi har med oss genom Stefan är verkligen toppen,” säger Joanna Törngren Redebrant, grundare Nyfikna Investerare.

Nyfikna Investerares Angel Investor Academy med Stefan Lindholm på Jacy’z i Göteborg våren 2023.

Stefan Lindholm har lång erfarenhet av rollen som Investment Manager och av investeringar i techbolag i tidigt skede. Han driver bland annat ett företag inom förvärvsfinansiering och företagstransaktioner. Stefan har tidigare arbetat som investeringsansvarig för Industrifonden i västra Sverige och som Investment Director på Eqvitec Partners.

Som utbildare i Nyfikna investerares affärsängelnätverk delar Stefan generöst med sig av sina många års erfarenhet av stora investeringar, chefspositio­ner och styrelsearbete. Vi kommer att lära oss mer om:

  • investeringsprocessens förlopp
  • riskanalys/riskhantering
  • syndikering
  • due diligence
  • skarpt case/pitch från bolag
  • bygga ett dealflow
  • roller och ansvar
  • styrelsearbete
  • exit
  • utvärdering av skarpt case

Utbildningen fick 5/5 i utvärderingen och så här säger en av deltagarna:

Superbra utbildning. Tydlig och hade en röd tråd genom hela utbildningen. Matchade bra mina frågeställningar.

Nyfiken på att veta mer om vår Angel Investor Club? I menyn på startsidan hittar du mer info.

Post navigation

Leave a Comment

Lämna ett svar

Nyfikna Investerare går in i Allbry

Nyfikna Investerare investerar i Sportstech-bolaget Troopr

Nyfikna Investerare investerar i Herbox

Börsvärlden ny media-samarbetspartner