Stefan Lindholm utbildar Nyfiknas affärsänglar

I juni startar Nyfikna investerare ytterligare ett nätverk för investerare som är intresserade av att lära sig mer om investeringar i onoterade bolag och bygga sina portföljer tillsammans med andra nyfikna investerare.

Ett första steg i Nyfiknas affärsängelnätverk är att utbilda medlemmarna så att alla investerare förstår vad som är unikt med onoterade bolag och hur den typen av investeringar skiljer sig från investeringar i noterade innehav.

”Det är väldigt skoj att vi har Stefan Lindholm med oss som hjälper oss att säkerställa att alla medlemmar har grunderna med sig in i sin investeringsresa. Stefan har stöttat mig i processen med att forma Nyfikna Investerares affärsängelnätverk och den kompetens och långa erfarenhet vi har med oss genom Stefan är verkligen toppen,” säger Joanna Törngren Redebrant, grundare och vd Nyfikna Investerare.

Stefan Lindholm har lång erfarenhet av rollen som Investment Manager och av investeringar i techbolag i tidigt skede. Han driver bland annat ett företag inom förvärvsfinansiering och företagstransaktioner. Stefan har tidigare arbetat som investeringsansvarig för Industrifonden i västra Sverige och som Investment Director på Eqvitec Partners. Som utbildare i Nyfikna investerares affärsängelnätverk delar Stefan generöst med sig av sina många års erfarenhet av stora investeringar, chefspositio­ner och styrelsearbete. Vi kommer att lära oss mer om investeringsprocessens förlopp, riskanalys/riskhantering, syndikering, due diligence, skarpt case/pitch från bolag, bygga ett dealflow, roller och ansvar, styrelsearbete, exit & utvärdering av skarpt case.

Nyfiken på att veta mer om vårt nätverk för affärsänglar? Kika under fliken ”affärsängelnätverk” på hemsidan.