Pitcha

Hej alla fantastiska entreprenörer där ute! Nu screenar vi för fullt till nästa pitchtillfälle är den 27 april då vår Angel Investor Club ses på Jacy’z i Göteborg. Om du söker kapital och är intresserad av att pitcha för oss går det fint att mejla oss, mer info nedan.

Vi är jätteglada för det fina intresse vi har och alla spännande case som kommer in, vänligen observera att vi tyvärr inte har resurser att återkoppla till alla – utan bara till de bolag vi tror kan vara en bra match att pitcha nu i april (3 st). Vi sparar dock ert visade intresse och återkommer framöver om/när vi har något vi tror kan vara intressant för er.

Nyfikna Investerares Angel Investor Club Day på Ellery Beach i Sthlm oktober 2022.

Kort om vad vi söker

Vi letar efter ca 8 -12 bolag med Unicornambition per år att introducera till Angel Investor Club utifrån nedanstående kriterier:

  • Skalerbara affärsmodeller i en digital värld – exempelvis (men inte uteslutande) inom: media, healthtech, femtech, fintech, foodtech eller proptech.
  • Vi investerar med mage, hjärta, hjärna och plånbok och vill gärna komma in mellan fam & friends och a-rundan.
  • Vi brukar investera runt en halv miljon kronor per bolag som pitchar (observera en lägsta ticket size på 100K för att pitcha). I vissa fall mer, andra gånger mindre. Av de femtontal bolag som pitchat för nätverket sedan start november 2022 har det blivit investering i ett tiotal. Vi kan inte garantera att våra änglar väljer att investera i de bolag som presenteras.
  • Vi investerar sk ”smart kapital”, dvs inte bara pengar utan genom Nyfikna Investerares ekosystem också kompetens och ett nätverk av entreprenörer, investerare och executives med värdefullt ”know-how”. Vi har möjlighet att stötta upp med smartness och ta plats i styrelse och/eller advisory board om det är något bolaget har önskemål och behov av.
  • Genom Nyfikna Investerares kanaler når vi utöver änglarna cirka 8 000 investerare och genom strategiska mediasamarbeten ca en halv miljon investerare i månaden.
  • Vi ser helst att du har en klar produkt/tjänst och proof of concept på att den går att sälja.
  • Kanske hade du inte tänkt att söka kapital, men ser att det vi kan addera in i din resa kan vara av intresse? Det tycker vi är jättepositivt!
Allbry pitchar för Angel Investor Club på Ellery Beach i Sthlm, oktober 2022.

Vilka är investerarna i Nyfiknas ängel-nätverk?

Vi är privata investerare som drivs av att bygga våra egna portföljer, men också av att hjälpa våra bolag uppåt i värdekedjan och att stötta våra entreprenörer på sin resa. Inom nätverket finns en unik kombination av inte bara investeringar, utan bolagsbyggande, entreprenörskap och mix från många olika branscher. Söker du en ”running buddy” med kapital, erfarenhet, stora hjärtan och bra nätverk som drivs nyfikenhet och kick ass avkastning – fast på ett ödmjukt sätt? Då kanske vi kan vara en perfect match!

Nyfikna Investerares investeringskommitté. Från vänster: Christine Bjärkby, Erik Norberg, Joanna Törngren Redebrant och Carl Pålsson.

Anmäl intresse att pitcha

Mejla gärna en kort presentation av dig, ditt why och ambition tillsammans med det underlag du har tagit fram sedan tidigare och som kan vara relevant för oss till pitcha@nyfiknainvesterare.se så kikar vår investeringskommitté på caset. Indikera storlek på investering, värdering och lägsta ticket (OBS, från 100K ett krav från vår sida) som underlag för fortsatt dialog.

Registrera dig gärna för vårt nyhetsbrev och följ oss i SOME för att få de senaste nyheterna och uppdateringarna om vad som händer i vår community.

Och, viktigast av allt – keep on shining!