Home » Nyfikna Investerare Podcast – Bolagsspecial Gokind

Nyfikna Investerare Podcast – Bolagsspecial Gokind

Gokind är det senaste bolaget som fick in kapital genom att pitcha för Nyfikna Investerares affärsängelnätverk. I det tredje avsnittet av Nyfikna Investerare Podcast träffar vi Gustaf Anselmsson som är grundare och vd för bankappen Gokind – bolaget som ska styra konsumenterna i hållbar riktning.

Text: Jonathan Furelid

Gokind har utvecklat en app som rankar bolag efter dess hållbarhetsarbete och som ger konsumenter vägledning i hur de kan styra sina köp till mer hållbara alternativ. När kunden ändrar konsumtionsmönster och exempelvis byter elleverantör via appen, utfaller en belöning.

Gokind har rönt stort intresse bland såväl bolag, som vill profilera sig som hållbara, som av konsumenter som har ett intresse av hållbara produkter och tjänster. 

I podden berättar Gustaf mer i detalj hur appen fungerar och hur bolagets vision om att styra kapital till hållbara aktörer ska materialiseras. Dessutom går han igenom Gokinds affärsidé och varför han tycker att bolaget är en bra investering.

Lyssna på avsnittet via länken nedan.

Disclaimer: Ingenting i Nyfikna Investerares kanaler är ett investeringsråd eller -rekommendation. Gör alltid din egen analys och fatta dina egna investeringsbeslut. Tänk på att du kan förlora hela, eller stora delar av, ditt investerade kapital, investera inte pengar som du inte kan klara dig utan.

Post navigation

Leave a Comment

Lämna ett svar

Från storbolagskarriär till startupvärlden

Börsvärlden ny media-samarbetspartner

Nyfikna Investerares affärsänglar investerar i LEIA

Andreas Grape – The Nordic Angel