Home » Nyfikna Investerare går in i Allbry

Nyfikna Investerare går in i Allbry

Allbry var ett av de tre bolag som pitchade för Nyfikna Investerares Angel Investor Club på Ellery Beach House i Stockholm under oktober 2022. Nu är det officiellt att änglar från Nyfikna Investerare tar plats på ägarlistan tillsammans med The inner foundation och Bling.

Allbrys grundares, Cem Celepli Atci, pitch var fantastisk och det var svårt att inte ryckas med när han berättade om sin bakgrund som kurator, frustrationen över den psykiska ohälsan bland unga och framförallt sin glödande passion för att göra skillnad genom att digitalisera skolhälsan genom Allbry, en plattform där eleverna kan ha videomöten med sin kurator i realtid. 

Foto: Christoffer Duff. Cem Celepli Atci, grundare Allbry, pitchar för Nyfikna Investerares Angel Investor Club på Ellery Beach i oktober.

Elevhälsan ser ut som på 80-talet

Cem menar att det är långsökt att man som ung idag ska ställa sig och knacka på kuratorns dörr:

Unga lever digitalt, men skolhälsan ser ut som på 80-talet. Konsekvensen blir att det inte går att fånga upp de elever som inte kommer tillbaks ifall ingen öppnar dörren när eleven väl tagit mod till sig att knacka på. Därför är våra tekniska funktioner som exempelvis chatt, bokning och statistik superviktiga för att kunna förbättra elevhälsan.

Nu vill Allbry gasa

Allbry tar nu in 5 miljoner kronor. Cem berättar att man egentligen inte behöver ta in kapitalet, men att man vill gasa och ta tillvara på den fina traction bolaget haft sedan starten under pandemin med en konverteringsgrad på hundra procent: 

Det känns superkul att ha Nyfikna Investerare ombord och att änglarna vill stötta Allbrys vision om att skapa en komplett och lättillgänglig elevhälsa. Nyfikna var de allra första som jag pitchade för och med deras community i ryggen har vi stärkt vår möjlighet till stöttning under resans gång.

Glada att få bidra till bättre elevhälsa

Cem och hans team lyckas inte bara lösa och digitalisera en samhällsutmaning, de gör det på ett passionerat och professionellt sätt. Det gick direkt hem hos flera av våra änglar och investerare som förutom en attraktiv investering är riktigt glada att få bidra till en bättre elevhälsa.

Erik Norberg, Portfolio Manager Nyfikna Investerare

Foto: Christoffer Duff. Nyfikna Investerares investeringskommitté från vänster: Christine Bjärkby, Erik Norberg, Joanna Törngren Redebrant, Carl Palsson

Allbry är ett jättefint bolag med fantastiska entreprenörer. Det känns roligt att ha tagit in bolaget i min portfölj och att det blev fler från Nyfikna som hakade på”, säger Christine Bjärkby som sitter med i Nyfikna Investerares investeringskommitté och introducerade Cem och Allbry för nätverket.

Christine Bjärkby som sitter med i Nyfikna Investerares investeringskommitté och introducerade Cem och Allbry för nätverket.

Post navigation

Leave a Comment

Lämna ett svar

Stefan Lindholm utbildar Nyfiknas ängelinvesterare

Nyfikna Investerares affärsänglar investerar i LEIA

Välkommen!

Nyfikna Investerare investerar i Sportstech-bolaget Troopr