Home » Nu lanserar vi investerarresor – Kroatiensegling först ut!

Nu lanserar vi investerarresor – Kroatiensegling först ut!

Äntligen kan vi avslöja att vi sommaren 2023 lanserar investerarresor. Vår allra första investerarresa blir en segling i Kroatien i samarbete med More Sailing, ett Göteborgsbolag som grundats av vår ängelinvesterare Einar Halldin. 

Att få arrangera investerarresor för vår community och utbildas, inspireras, nätverka och titta på spännande investeringsmöjligheter i nya härliga miljöer tillsammans med andra investerare som delar passionen för såväl investeringar som att resa är en dröm som nu går i uppfyllelse”, säger Joanna Törngren Redebrant som grundat Nyfikna Investerare.

”More Sailing arrangerar seglingsresor för alla och vi tycker det är väldigt skoj att vara partner till Nyfikna Investerares första investerarresa. Sommarens Kroatiensegling är starten på ett långsiktigt samarbete som vi jobbat hårt med bakom kulisserna. Vi ser fram emot en långsiktig relation och många givande resor framöver, säger Einar.

Ledande forum för privatinvesterare

Nyfikna Investerare brinner för att demokratisera kunskapen om investeringar och vill skapa ett ledande forum för privatinvesterare genom att bland annat erbjuda investerarutbildningar. Exempel på några av våra utbildningar:

  • Angel Investor Academy 
  • Investera i kommersiella fastigheter
  • Investera i båtar (Investerarsegling i Kroatien där vi lär oss mer om att investera i båtar som tillgångsslag).
  • Styrelseutbildning med fokus på snabbväxande svenska tech startups

Nyfikna Investerare erbjuder också sedan 2021 en ”Angel Investor Club” med bas i Sverige.

”Som en inbiten seglare är det inte bara kul att vi nu kan checka av ytterligare ett proof of concept på ännu en framgångsrik produktlansering – utan att jag nu kan kombinera seglingen som är min stora passion i livet, med att bygga bolag”, säger Erik Norberg, medgrundare Nyfikna Investerare.

Av investerare för investerare

Lite enkelt sammanfattat kan man säga att Nyfikna Investerare är ”av investerare för investerare” och den gemensamma drivkraften och motorn i allt vi gör är att bli ännu mer framgångsrika investerare/portföljbyggare genom Nyfikna Investerares växande ekosystem. Vi går igång på att skapa värde – inte bara i portföljerna och affärer, utan framförallt mellan människor.

Vill du veta mer om Nyfikna Investerare?

Vi tillämpar en så kallad freemium modell och du är varmt välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev där du helt kostnadsfritt får ta del av utbildande artiklar, expertkrönikor, information om våra utbildningar samt inbjudningar till event. Är du intresserad av att anmäla dig till någon av våra utbildningar så hittar du aktuell information i menyn på startsidan. 

Post navigation

Leave a Comment

Lämna ett svar