Home » Fler events och poddsatsning

Fler events och poddsatsning

Nu växer Nyfikna Investerare ytterligare på contentsidan – såväl fler event som poddsatsning står på menyn redan under första kvartalet.

Text: Redaktionen

Bild: Christoffer Duff

Sedan starten för cirka två och ett halvt år sedan har Nyfikna Investerares Angel Investor Club haft ett smalt fokus på onoterade svenska techbolag i tidigt skede. 2024 är året då cluben expanderar genom att addera ännu fler event till medlemskapet (hurra!) – framöver kommer det att bjudas in till aw:s, luncher och frukostar där vi lär oss mer och inspireras om investeringar i exempelvis krypto, klockor, guld & silver, vin, konst samt fastigheter i Sverige och utomlands.

Med fokus på mingel och nätverkande ges nu ännu större möjligheter att diskutera och bolla fler investeringar och växa deltagarnas nätverk av investerare. 

Ökat erfarenhetsutbyte och att bredda content går helt i linje med att “demokratisera kunskapen om investeringar och pengar” i kombination med att bli ännu vassare portföljbyggare och investerare – vilket sedan start ligger bakom allt vi gör.

Joanna Törngren Redebrant – grundare Nyfikna Investerare

Pitchträffarna i onoterade svenska techbolag kommer att fortsätta kvartalsvis, både digitalt och fysiskt. I höstas gästades cluben av Vntrs & Veq som utöver marknadsuppdatering och utbildande inslag också presenterade 3 case – vilket var superuppskattat bland investerarna.

Efter snart tre år är Nyfikna Investerare tillräckligt starka i oss själva för att röra oss mot ett mer öppet koncept där vi gästas av andra aktörer, också inom det onoterade ekosystemet, och på så sätt få ta del av ännu fler erfarenheter, kunskap och case.

Det är väldigt skoj att nu levla upp cluben så att den går i linje med den bredd av content Nyfikna Investerare intresserar sig för sedan starten redan 2019 då vi startade som en hobbyblogg om investeringar i guld och silver. Sedan dess har vi vuxit på contentsidan – parallellt med våra utbildningar, resor och cluben. Nu knyter vi ihop säcken helt enkelt!

Joanna Törngren Redebrant – grundare Nyfikna Investerare

Det finns väldigt mycket kunskap inom Nyfikna Investerare som är värdefull för många. Genom egna kanaler som blogg, sociala medier, magazinet och podden finns räckvidd och det kan det ske en kunskapsdelning också till de som inte är med i cluben.

Nina Jansdotter – Strategisk PR & Content & Social Media Nyfikna Investerare

I höstas re-lanserades bloggen i samband med releasen av Nyfikna Investerare Magazine och förutom fler event tas nu också ett nytt grepp om Nyfikna Investerare Podcast, som i dagsläget endast släppt en handfull avsnitt. Jonathan Furelid är sedan start podcasthost och baserad i Stockholm där Nyfikna har sin studio och i skrivande stund träffar ett pärlband av spännande gäster för inspelning av vårens nya avsnitt:

Under våren kommer vi släppa en härlig mix av avsnitt. Vi kommer att gästas av massor av kunniga och inspirerande profiler och utöver investeringar även prata om entreprenörskap, styrelsearbete och krydda innehållet med lite lifestyle och luxury travel.

Jonathan Furelid – Podcasthost

Vid intresse av medlemskap i vår Investor Club är du varmt välkommen att mejla joanna@nyfiknainvesterare.se

Post navigation

Välkommen!

Nyfikna Investerare går in i Allbry

Medlemsaktiviteter

Börsvärlden ny media-samarbetspartner