Home » Börsvärlden ny media-samarbetspartner

Börsvärlden ny media-samarbetspartner

Nyfikna Investerare är glada att kunna presentera vår nya media-samarbetspartner Börsvärlden och deras chefredaktör Filip Gebestam som tar plats i Investor Club. Här berättar Filip om hur han blev intresserad av ekonomi och vad han mest ser fram emot med samarbetet. 

Text: Nina Jansdotter

Filips intresse för ekonomi och aktier föddes redan under årskurs 8 i grundskolan. Fascinationen för hur ekonomiska faktorer påverkar vår värld drev honom vidare och under gymnasiet utvecklades hans intresse till att inkludera mer avancerade instrument och aktiv handel.

Börsvärldens ambition 

Börsvärlden är inte bara en vanlig finansiell nyhetskanal – de strävar efter att utmärka sig i det finansiella mediebruset genom att tillhandahålla den information som kanske inte når dig via andra finansmedier. 

Vår ambition går bortom att vara störst eller snabbast; istället fokuserar vi på att erbjuda en bredd av information som passar både den som är intresserad av aktiv trading och den som agerar på längre sikt.

Med ett passionerat team, vars medlemmar har djup kännedom och omfattande nätverk inom branschen, strävar de efter att förstå den komplexa dynamiken inom finansbranschen. Tillsammans med uppskattade samarbetspartners och inflytelserika personer har de möjligheten att vara pionjärer inom nytänkande, kreativitet och förnyelse, förklarar han. 

Det mest givande med Filips arbete är möjligheten att interagera med intressanta företag, skapa relationer och utveckla produkter som gynnar andra investerare, förklarar han. 

Att ständigt vara informerad om de senaste händelserna på finansmarknaderna och vara en aktiv del av den föränderliga världen av investeringar ger mig en kontinuerlig och stimulerande utmaning. Att ha fantastiska kollegor gör också jobbet både enklare och roligare. 

Vad ser du mest fram emot vad gäller samarbetet med Nyfikna Investerare? 

Samarbetet med Nyfikna Investerare är för mig en spännande möjlighet att dela med mig av kunskap och erfarenheter till en engagerad gemenskap av investerare. 

Filip tillägger även att han ser fram emot att bidra till förståelse för finansmarknaderna och aktieinvesteringar genom att erbjuda insiktsfulla analyser och delta i meningsfulla diskussioner. 

Det är alltid inspirerande att vara en del av en gemenskap som strävar efter att växa och utvecklas tillsammans inom den spännande världen av investeringar.

Post navigation

Stefan Lindholm utbildar Nyfiknas ängelinvesterare

Fler events och poddsatsning

LumeoTech stänger runda – investerare från Nyfikna med på nya ägarlistan

Nyfikna Investerare Podcast – Bolagsspecial Gokind