Home » Board Of Directors’ program

Board Of Directors’ program

Sugen på att boosta din styrelsekarriär? Nu expanderar vi vårt styrelseutbildningskoncept och genomför Nyfikna Investerares Board Of Directors’ program 2024 som en utbildningsresa till avkopplande miljöer i fjällen – Fýri Resort Scandinavia’s Mountain Resort No 1.

Utbildningen riktar sig till dig som vill expandera verktygslådan för framgångsrikt styrelsearbete. Fokus ligger på att utrusta kursdeltagarna med verktyg att ta sig an och framgångsrikt strategiskt stötta främst svenska snabbväxande startups inom tech. Innehållet har tagits fram av Nyfikna Investerare i samråd med såväl spännande techprofiler som entreprenörer (som vår Angel Investor Club har investerat i). Tillsammans med våra kunskapspartners Synch Law och Grant Thornton kommer vi att säkerställa ett spännande program och ändamålsenligt innehåll.

Ess Group är konferenspartner och utbildningen hålls under tre dygn i avkopplande miljöer på Fýri Resort Scandinavia’s Mountain Resort No 1. Förutom ett fullmatat utbildningsprogram finns också tid för reflektion, karriärplanering och att skapa nya professionella relationer med de övriga deltagarna i underbar natur och miljö – kanske i samband med en vandrings-, cykel-, eller raftingtur? Är du inte så äventyrlig? Då kanske avkoppling i SPA:t passar dig bättre?

Det är fantastiskt kul att Nyfikna Investerare nu erbjuder en helt unik styrelseutbildning som vi själva tagit fram tillsammans med våra samarbetspartners och expertprofiler. Det som ger oss en unik position är att vi, som alltid inom Nyfikna Investerare, drivs av portföljerna och har ”skin in the game”. Det vill säga att du inte bara går en utbildning genom oss, utan kommer in i Nyfikna Investerares community av startupbolag, entreprenörer, investerare och executives.Joanna Törngren Redebrant, grundare Nyfikna Investerare

Nyfikna Investerare Board Of Directors’ program har tagits fram av spännande techprofiler med gedigen erfarenhet av såväl styrelsearbete i både små och stora bolag.

Anna Petersson, som medgrundat och leder Nyfikna Investerares styrelseutbildning, brinner för förändring och att skapa hållbara framgångsrika affärer med fokus på människan, design och nya teknologier där möjligheterna med AI står i fokus:

En nischad styrelseutbildning för svenska techstartups i kombination med ekosystemet är unikt. Därtill skulle jag säga att engagerade individer samt extremt snabb utveckling på alla nivåer och perspektiv är karaktäristiskt för Nyfikna Investerare. Anna Petersson, co founder Nyfikna Investerare Board Of Directors’ program.

Anna arbetar till vardags som innovationschef på HighFive Innovationsarena i Halmstad & Innovationsplattform AI Halland samt som Partner Manager på AI Sweden. Anna har lång erfarenhet av styrelsearbete och sitter bland annat i styrelsen för Styrelseakademien Halland. Hon har bred erfarenhet från såväl storbolag som familjebolag och startups, vilken i kombination med rollen som ängelinvesterare har gett Anna en stor förståelse för den strategiska kraften i en förändringsresa men också vad som krävs för att genomföra den.

Utbildningen är helt unik i sitt slag och består av moduler där spännande och relevanta profiler själva bidrar med innehåll utifrån sina erfarenheter och lärdomar:

Vi har satt samman ett batteri av kompetens som står bakom vår utbildning genom att bidra in med sin egen erfarenhet och dela sina kunskaper med Nyfikna Investerare och våra kursdeltagare. Ramverket är detsamma, men varje utbildningsomgång är unik med nya profiler som bidrar in med sina perspektiv.Anna Petersson, co founder Nyfikna Investerare Board Of Directors’ program.

Post image
Erik Norberg, co founder Nyfikna Investerare Angel Investor Club, är en av profilerna som varit med och tagit fram innehållet i Nyfikna Investerares Styrelseutbildning.

Entreprenören jobbar hårt och väldigt, väldigt operativt. Och det är precis som det ska vara. Samtidigt behöver entreprenören någon som ser företaget mer holistiskt och som kan tänka långsiktigt och strategiskt. Från de senaste tio åren när jag arbetat på bland annat Schibsted och Egmont och varit med och byggt upp bolagens portföljer har jag upplevt väldigt många styrelser i unga techbolag som inte fungerat optimalt. Att få dela mina erfarenheter och därmed bidra till att öka kompetensen och kunskapen så att svenska techstartups kan få marknadens vassaste strategiska kompetens och stöd med sig tidigt i sitt bolagsbyggande känns väldigt roligt.Erik Norberg, co founder Nyfikna Investerare Angel Investor Club.

Utöver att utbildningen innehåller inspirationsmoduler med en mix av framstående profiler ingår också hårdare utbildningsdelar med fokus på juridik och ekonomi. Nyfikna Investerares kunskapspartners Synch Law och Grant Thornton säkerställer moduler med den relevanta juridiken och ekonomin. Såväl advokat Andreas Börjesson som revisor Zlatan Mitrovic har mycket relevanta profiler med fokus på techbolag i tidiga skeden och har öronen nära rälsen genom sina styrelse- och revisionsuppdrag.

När? 1-4 september

Var? Fýri Resort Scandinavia’s Mountain Resort No 1 (Hemsedal, Norge)

Pris? 39 500 kr+moms (inklusive 3 dygn kost & logi)

Var och en ansvarar själv för att boka och bekosta resan till utbildningen.

Vi ser fram emot att tillsammans med våra kursdeltagare skapa ännu bättre tillväxtförutsättningar för snabbväxande svenska techbolag i tidigt skede. Är du intresserad av en plats? Mejla joanna@nyfiknainvesterare.se för mer info och anmälan.

Post navigation

Från storbolagskarriär till startupvärlden

Advokatens 5 bästa tips innan du tillträder ett styrelseuppdrag

Wes ny partner till Nyfikna Investerares styrelseutbildning

5 tips till dig som vill få styrelseuppdrag!