Schibstedprofil tar plats i ängelnätverket

Varmt välkommen till Erik Norberg som tar plats i Nyfikna Investerares affärsängelnätverk.

Erik Norberg är en av våra aktiva investerare och medgrundare av Nyfikna Investerares affärsängelnätverk. Erik har varit med och arbetat fram ramverket för ängelnätverket där han, förutom att investera, primärt kommer att bidra med sin erfarenhet genom screening av case. 

Till vardags bor Erik i Köpenhamn där han arbetar som CEO för Schibsted Marketplaces i Danmark. Han har lång erfarenhet av investeringar i onoterade startups och medelstora bolag, primärt inom tech och media i Norden. 

”Som ett led i att vara trygg med mina egna privata investeringar, är det perfekt med mitt engagemang i Nyfikna Investerare där jag tillsammans med Joanna screenar och itererar de case som presenteras till nätverket”, förtydligar han.

”Det känns fantastiskt tryggt att ha Erik vid min sida i det mycket viktiga arbetet med att screena bolag och säkerställa ett riktigt bra dealflow till våra investerarvänner. Eriks långa erfarenhet och goda track record i kombination med hans ödmjuka nyfikenhet gör att han passar perfekt in hos Nyfikna Investerare. Vi är jätteglada att ha Erik med oss på den här resan”, säger Joanna.