Pitcha ditt bolag för Nyfikna Investerare

Hej alla fantastiska entreprenörer där ute!

Screeningen tillfälligt pausad. Just nu fokuserar vi för fullt på oktobers pitchträff och har screenat fram 3 spännande bolag som ska pitcha. Nästa pitchtillfälle är den 2 februari. Det går fint att mejla till pitchamejlen när som helst, vi har dock tyvärr inte möjlighet att svara snabbt just nu utan återkommer lite längre fram när vi börjar planera nästa träff. Tack för förståelsen.

Kort om vad vi söker

Vi letar efter ca 8 -12 bolag med Unicornambition per år att investera i och introducera till våra fantastiska änglar utifrån nedanstående kriterier:

  • Skalerbara affärsmodeller i en digital värld – exempelvis (men inte uteslutande) inom: media, medtech, fintech, foodtech, proptech eller ecommerce.
  • Vi investerar med mage, hjärta, hjärna och plånbok och vill gärna komma in som leadinvestor mellan fam & friends och a-rundan.
  • Vi brukar investera ca 1 miljon per bolag som pitchar med en lägsta ticket size på 100K. Av de 10 bolag som pitchat för nätverket under första året har det blivit investering i alla utom 2. Vi kan dock inte garantera att våra änglar väljer att investera i de bolag som presenteras.
  • Vi investerar sk ”smart kapital”, dvs inte bara pengar utan genom Nyfikna Investerares ekosystem också kompetens och ett nätverk av entreprenörer, investerare och executives med bra track record och värdefullt ”know-how”. Vi har möjlighet att stötta upp med smartness och ta plats i styrelse och/eller advisory board om det är något bolaget har önskemål och behov av.
  • Genom Nyfikna Investerares kanaler når vi utöver änglarna cirka 8 000 investerare och genom strategiska mediasamarbeten ca en halv miljon investerare i månaden.
  • Tillsammans sätter vi en exitstrategi och stöttar våra entreprenörer på resan att nå målen på ett hållbart sätt och med mycket bra resultat.
  • Vi ser helst att du har en klar produkt/tjänst och proof of concept på att det går att sälja.
  • Kanske hade du inte tänkt att söka kapital, men ser att det vi kan addera in i din resa kan vara av intresse? Det tycker vi är jättepositivt!

Vilka är investerarna i Nyfiknas ängel-nätverk?

Vi är privata investerare som drivs av att bygga våra egna portföljer, men också av att hjälpa våra bolag uppåt i värdekedjan och att stötta våra entreprenörer på sin resa. Inom nätverket finns en unik kombination av inte bara investeringar, utan bolagsbyggande, entreprenörskap och mix från många olika branscher. Söker du en ”running buddy” med kapital, relevant erfarenhet, stora hjärtan och bra nätverk som drivs nyfikenhet och kick ass avkastning – fast på ett ödmjukt sätt? Då kanske vi kan vara en perfect match!

Mejla gärna en kort presentation av dig, ditt why och ambition tillsammans med det underlag du har tagit fram sedan tidigare och som kan vara relevant för oss till pitcha@nyfiknainvesterare.se så kikar vår investeringskommitté och återkopplar så snabbt vi har möjlighet. Indikera gärna storlek på investering, värdering och lägsta ticket (OBS, från 100K ett krav från vår sida) som underlag för fortsatt dialog.

Registrera dig gärna för vårt nyhetsbrev och följ oss i SOME för att få de senaste nyheterna och uppdateringarna om vad som händer i vår community. Och, viktigast av allt – keep on shining!