Pitcha ditt bolag för nyfika investare

Hej alla fantastiska entreprenörer där ute!

Just nu letar vi aktivt bolag till Nyfikna Investerares onoterade portfölj, kan du eller någon entreprenör i ditt nätverk vara the perfect match för oss?

Vi letar efter ca 6 bolag med Unicornambition per år att investera i och introducera till våra fantastiska änglar utifrån nedanstående kriterier.

  • Skalerbara affärsmodeller i en digital värld – exempelvis (men inte uteslutande) inom: media, medtech, fintech, foodtech, proptech eller ecommerce.
  • Vi investerar med mage, hjärta, hjärna och plånbok och vill gärna komma in som leadinvestor mellan fam & friends och a-rundan.
  • Vi ser helst att du har en klar produkt/tjänst och proof of concept på att det går att sälja.
  • Vi investerar sk ”smart kapital”, dvs inte bara pengar utan också kompetens och nätverk av entreprenörer, investerare och executives med bra track record och värdefullt ”know-how”.
  • Tillsammans sätter vi en exitstrategi och stöttar våra entreprenörer på resan att nå målen på ett hållbart sätt och med mycket bra resultat
  • Kanske hade du inte tänkt att söka kapital, men ser att det vi kan addera in i din resa kan vara av intresse? Det tycker vi är jättepositivt!

Vilka är investerarna i Nyfiknas ängel-nätverk? Vi är privata investerare som drivs av att bygga våra egna portföljer, men också av att hjälpa våra bolag uppåt i värdekedjan och att stötta våra entreprenörer på sin resa. Inom nätverket finns en unik kombination av inte bara investeringar, utan bolagsbyggande, entreprenörskap och mix från många olika branscher. Vi ser oss som en kvalitetssäkrare och att Nyfikna Investerare står för fler värden är bara pengar i en tid när det trycks pengar som aldrig tidigare. Söker du en ”running buddy” med djupa fickor, relevant erfarenhet, stora hjärtan och bra nätverk som drivs nyfikenhet och kick ass avkastning – fast på ett ödmjukt sätt? Då kanske vi kan vara en perfect match!

Mejla gärna en kort presentation av dig, ditt why och ambition tillsammans med det underlag du har tagit fram sedan tidigare och som kan vara relevant för oss till pitcha@nyfiknainvesterare.se så återkopplar vi så snart vi kan. Indikera gärna storlek på investering och värdering som underlag för fortsatt dialog.