Pitch-coachen Elisabet Ehn går Nyfiknas fastighetsutbildning


Elisabet Ehn är en av deltagarna i vårens utbildning inom kommersiella fastigheter i mars och är också en intressant investerarprofil. Genom sitt omfattande perspektiv med erfarenhet från hela kedjan av roller som grundare, VD, investerare samt coach åt andra entreprenörer bidrar Elisabet till Nyfikna Investerares ekosystem.

Med sin erfarenhet av att pitcha för investerare och även av att bli pitchad för (i rollen som investerare), coachar Elisabet Ehn entreprenörer som ska ta in kapital, Hon stöttar dem i att forma ett narrativ och en story som fångar intresse och gör dem ”pitch-redo” inför möten med investerare. Genom åren har hon investerat sitt egna kapital som affärsängel och står nu med en portfölj av bolag där hon engagerar sig genom styrelsearbete och stöttning från sidlinjen som ägare.

Digitaliseringen intresserade mig tidigt och på den vägen fann jag min väg in techvärlden år 2010 och sen dess har jag ägnat mitt liv åt startups och scaleups i roller som grundare, VD och andra ledande positioner.

Vad har du på gång i ditt liv just nu?

Privata fastighetsinvesteringar har alltid varit en del av min investeringsportfölj och nu står min man och jag inför att verkliga vår husdröm genom ett byggprojekt där vi kommer att leva och bo under en lång tid framöver!       

Hur kommer det sig att du lägger tid och pengar på att gå Nyfiknas fastighetsutbildning?

Jag har under en länge tid varit nyfiken på och intresserad av att lära mig mer om kommersiella fastighetsinvesteringar, så detta kändes som en innehållsrik kurs som går igenom grunderna för hur man bygger upp en kommersiell fastighetsportfölj med en inspirerande kursledare såsom Gösta Carlberg som själv gjort den resan. 

Vilka förväntningar har du, vad hoppas du få ut av dagen?

Kunskap, inspiration och nya kontakter!  

Att växa upp i en familj med entreprenörer i flera generationer har format och inspirerat mig att gå min egen väg, där frihet, kreativitet och möjligheten att göra skillnad varit starka drivkrafter.


Läs mer om utbildningen i fastighetsinvesteringar här:
https://nyfiknainvesterare.se/bostadskarriar-fastighetsinvesteringar/

Ett axplock av kursens innehåll:
– Lär dig köpa att kommersiella fastigheter
– Förstå hur du ska värdera hyresfastigheter
– Inse hur ska du förädla och tjäna pengar på hyresfastigheter
– Lär dig om nyproduktion, renovering, bostadsrättsombildning
– Vad ska du tänka på för att finansiera dina köp av hyreshus
– Hur bygger du ett bolag för att slippa arbeta resten av ditt liv