Vår historia

Nyfikna Investerare är en idé som föddes ur mitt intresse för investeringar i allmänhet och investeringar i guld och silver i synnerhet. Lägg till drömmen om att få använda alla erfarenheter och lärdomar från mina år som anställd och konsult i egen regi inom mediaproduktion och ledarskapsutveckling till att skapa ett helt nytt kunskapsforum och nätverk.

För att kunna förverkliga min idé behövde jag en ämnesexpert, så under våren 2019 kontaktade jag Eric Strand, förvaltare AuAg Fonder och en av Europas främsta experter på investeringar i ädelmetaller som gillade idén.

Under våren och sommaren 2019 bollade Eric och jag fram ramverket för Nyfikna Investerare, som då hette AuAg Klubben, och vi sjösatte vår första produkt – The AuAg Magazine (digitalt format).

Under hösten 2019 lanseras hemsidan och första numret av The AuAg Magazine med guldtema gavs ut i november samma år.

Under 2020 gavs ett matigt silvertema av The AuAg Magazine ut och vi hade hoppats på att hålla våra första fysiska events, vilket på grund av Covid-19 inte gick av stapeln som planerat.

Under 2020 beslutade Eric och jag även att vi ville frikoppla AuAg Klubben från AuAg Fonder och döpa om vår community till Nyfikna Investerare. Detta för att kunna skapa bredare innehåll och inte förknippas med AuAg Fonder som förvaltas av Eric Strand.

AuAg Fonder är Nyfikna Investerares kunskapspartner och Eric Strand har lovat att även fortsatt förse oss med sin expertkunskap.

Publicerat material kan du ta del av i flödet.

Du är varmt välkommen att registrera dig kostnadsfritt för att få de senaste artiklarna, expertkrönikorna, inbjudningar till event, utbildningar och investerarresor direkt i mejlkorgen.

Kanske har du hittat hit för att du har någon fråga om investeringar i guld, silver eller andra tillgångsslag som vi lär oss mer om? Mejla mig gärna och berätta vad du vill lära dig mer om, vem jag ska intervjua och vilka bolag du skulle vilja träffa på våra kommande event.

Varmt välkommen till Nyfikna Investerare!

Med förhoppning om en lång och givande relation,

Joanna Törngren Redebrant
Founder & Community Curator Nyfikna Investerare

NYFIKNA INVESTERARE
NYFIKNA INVESTERARE PUBLICERAR ENDAST ÄMNES- OCH PRODUKTRELATERAD INFORMATION OCH GÖR INTE NÅGRA INVESTERINGSREKOMMENDATIONER. YTTERLIGARE INFORMATION KAN ERHÅLLAS FRÅN DIN FINANSIELLA RÅDGIVARE. HAN/HON KAN GE DIG RÅD OBEROENDE AV NYFIKNA INVESTERARE OCH VÅRA SAMARBETSPARTNERS. HISTORISK AVKASTNING ÄR INGEN GARANTI FÖR FRAMTIDA AVKASTNING. DE PENGAR SOM PLACERAS I AKTIER, FONDER ELLER ANDRA INVESTERINGSPRODUKTER KAN BÅDE ÖKA OCH MINSKA I VÄRDE OCH DET ÄR INTE SÄKERT ATT DU FÅR TILLBAKA HELA DET INSATTA KAPITALET. INNAN DU FATTAR ETT INVESTERINGSBESLUT REKOMMENDERAR VI ATT DU OCKSÅ TAR DEL AV INVETSERINGSPRODUKTENS FAKTABLAD ELLER MOTSVARANDE INFORMATIONSBROSCHYRER.