TEAMET

Joanna Nyfikna Investerare

Joanna Törngren Redebrant

Founder Nyfikna Investerare

joanna@nyfiknainvesterare.se

Med bakgrund från bland annat Unga Aktiesparare där hon varit VD samt chefredaktör och ansvarig utgivare för Stock Magazine har hon byggt upp sin kunskap om investeringar.

Joanna har rankats som en av Sveriges viktigaste ängelinvesterare (Breakit) samt en av EU:S mest inflytelserika kvinnliga investerare inom vc/techstartup. I rollen som expertkrönikör för Omni Ekonomi, Realtid och Börsvärlden samt genom strategiska mediesamarbeten når Joanna cirka 1,3 miljoner investeringsintresserade läsare i månaden.

2022 debuterade Joanna som författare med boken ”Bli bostadsmiljonär – råd och tips för din bostadskarriär” som hon skrivit tillsammans med Gösta Carlberg.

Drivkraften att demokratisera kunskapen om investeringar och pengar ligger bakom det dagliga arbetet med att växa Nyfikna Investerare. I grunden har hon en universitetsutbildning i internationell marknadsföring från England som avslutats på Handelshögskolan i Göteborg.

Framför allt brinner Joanna för att skapa värde – inte bara genom investeringar och affärer, utan framför allt mellan människor. Hon har en bred och djup erfarenhet av att bygga och leda professionella nätverksgrupper för chefer och ledare hos Sveriges främsta chefsnätverk. Joanna har en unik förmåga att koppla ihop människor som kan få glädje av varandra.

Joanna utgår från Nyfikna Investerares kontor på Walborg Ventures i Göteborg.


Erik Nyfikna Investerare

Erik Norberg

Co-founder & Portfolio Manager Angel Investor Club

erik@nyfiknainvesterare.se

Med över 15 års erfarenhet från tillväxtbolag inom Media & Tech har Erik arbetat med onoterade investeringar både från in- och utsidan såväl i Sverige som internationellt. Erik började sin karriär inom Schibsted Media Group där han haft ett flertal internationella CEO-roller med tonvikt på global skalering av marknadsplatser och digitala tjänster. Han har också arbetat som CEO inom Media och Private Equity men även ansvarat för många större onoterade förvärv och styrelseuppdrag i Norden och Norra Europa för bl.a. Egmont-koncernen.

Med sin erfarenhet av att skala mindre verksamheter men även driva större komplexa transaktioner brinner Erik för dialogen och kontakten med våra entreprenörer och att hitta rätt match med såväl investerare som andra partners.

Erik har en Magisterexamen i Management av Tillväxtföretag från Handelshögskolan i Göteborg, en Kandidatexamen i Statsvetenskap samt Offiersexamen från Marinen.

Till vardags utgår han från Öresundsregionen och reser kontinuerligt över hela Norden där han arbetar med såväl Nyfiknas portföljbolag som andra bolag genom styrelse, lednings och tillväxtarbete både som investerare och konsult. Vill du ta en dialog kring något av dessa områden är du  varmt välkommen att kontakta Erik.


NI Victoria Stolpe

Victoria Stolpe

International Advisor

Nina Team Nyfikna

Nina Jansdotter

PR & Content & Social Media

Anna team nyfikna

Anna Petersson

Board Of Directors’ program

Christine Bjärkby

Angel Network Facilitator & Investing Committé

Johan ragnar

Johan Ragnar

Leagal Advisor

Patricia NI

Patricia Mlacic Macina

PA

Ylva team nyfikna

Ylva Beck

Network Facilitator Nyfikna Investerare Angel Investor Club