Nyfikna Investerare startar förlagsverksamhet

Tidigare verksamhet i form av blogg, nyhetsbrev och Instagramkonto stärks upp med podcast och förlagsverksamhet och bildarNyfikna Investerare Publishing”.

”Att lyfta riktigt duktiga investerare och experter med olika kompetenser i syfte att utbilda och inspirera fler att nå finansiell frihet är syftet med förlagsverksamheten. Med min redaktörsbakgrund känns detta som ett fantastiskt roligt och helt naturligt steg att ta”, säger Joanna Törngren Redebrant som är Founder & CEO för Nyfikna Investerare.

Instagramprofilen ”A Diary of a Trader”, gästbloggande Nyfiken Investerare och registrerad aktiemäklare med över 22 års branscherfarenhet, blir första författaren som ges ut.

”Massis blogginlägg har varit superpopulära och vi är många som älskar att svepas tillbaka i tiden och få uppleva Stockholms finansvärld bakom kulisserna. Att Massi väljer att ge ut sin bok med Nyfikna Investerare är otroligt roligt och något som jag är väldigt stolt över”, berättar Joanna vidare.

Massi tycker det känns väldigt kul att bli utgiven av Nyfikna Investerare och är supertaggad på att skriva sin första bok:

Utan alla fantastiska följare och läsare på Instagram hade detta aldrig skett. Jag kan knappt tro att det är sant, detta hade jag aldrig i min vildaste fantasi vågat drömma om, och nu är det på väg att bli verklighet. Jag känner mig trygg med Nyfikna Investerare och Joannas bakgrund som bland annat vd, ansvarig utgivare och chefredaktör på Unga Aktiesparare. Nu börjar arbetet, men de stora penseldragen är på plats, och jag är obeskrivligt laddad att debutera som författare.”