Nyfikna Investerare startar nätverk för affärsänglar

Succén med Powerminds runda som, i exklusivt samarbete med nyfikna Investerare, övertecknades med 67 procent – blir startskottet för Nyfikna Investerares Affärsängelnätverk.

Det känns fantastiskt kul att det varit ett så starkt intresse för vårt första case. Vi har nu proof of concept på att det finns såväl kapital som en stark investeringsvilja i Nyfikna Investerares community”, säger Joanna Törngren Redebrant som grundat och driver Nyfikna investerare.

Efter månader av hårt arbete bakom kulisserna lanserar Nyfikna Investerare den plattform som hon själv saknat för att göra framgångsrika investeringar i onoterade startup-bolag:

Att Stockholm ligger på andra plats i världen efter Silicon Valley i att driva upp Unicorns (bolag som omsätter +1 miljard dollar/år) tycker jag är helt fantastiskt och det är ett ekosystem som jag vill att vi Nyfikna Investerare ska stötta och nyttja. ”

Syftet med Nyfikna Investerares affärsängelnätverk är att vi ska hitta potentiella Unicorns och med vårt kapital och den kompetens vi har, både genom oss själva – men också genom våra kontaktnät, addera det bolagen behöver för att kunna ta sig upp i värdekedjan. Nyfikna Investerares affärsänglar drivs av nyfikenhet, en vilja att göra riktigt bra investeringar och samtidigt vara med och sätta svenska startup-scenen på världskartan!

Den exklusiva medlemslistan, med ett mycket begränsat antal platser, har redan innan anmälan öppnat ett tungt startfält av investerarprofiler i ledande befattningar på bla KRY, Schibsted och Bygghemma-gruppen.

”Det är fantastiskt roligt att det finns ett sådant sug på fler heta case och att kunna möta efterfrågan på investeringscase, utbildning och erferanhetsutbyte genom att starta Nyfikna Investerares affärsägelnätverk.”

Anmälan beräknas öppna inom kort, vid intresse registrera dig för Nyfikna Investerares mejlutskick. För frågor kontakta Joanna: joanna@nyfiknainvesterare.se