Nu lanserar vi investerarresor – Kroatiensegling först ut!

Äntligen kan vi avslöja att vi sommaren 2023 lanserar investerarresor. Vår allra första investerarresa blir en segling i Kroatien i samarbete med More Sailing, ett Göteborgsbolag som grundats av vår ängelinvesterare Einar Halldin.

”Som en inbiten seglare är det inte bara kul att vi nu kan checka av ytterligare ett proof of concept på ännu en framgångsrik produktlansering – utan att jag nu kan kombinera seglingen som är min stora passion i livet, med att bygga bolag”, säger Erik Norberg, medgrundare och CEO Nyfikna Investerare.

”More Sailing arrangerar seglingsresor för alla och vi tycker det är väldigt skoj att vara partner till Nyfiknas investerarsegling. Sommarens Kroatiensegling är starten på ett samarbete som vi jobbat hårt med bakom kulisserna och ser som starten på en långsiktig relation och många roliga resor framöver, säger Einar.

Att få arrangera investerarresor för vår community och utbildas, inspireras, nätverka och titta på spännande investeringsmöjligheter i nya härliga miljöer med nya bekantskaper som delar passionen för såväl investeringar som att resa är en dröm som nu går i uppfyllelse”, säger Joanna Törngren Redebrant som grundat Nyfikna Investerare.

I en värld där många fokuserar på att stötta entreprenörer, mäkla eller förvalta kapital – brinner Nyfikna Investerare för att skapa ett ledande forum för privatinvesterare genom att erbjuda utbildningar som bland annat ”Angel Investor Academy”, ”Investera i kommersiella fastigheter” och en ”Styrelseutbildning med fokus på snabbväxande svenska tech startups”.

För den som vill hitta ett sammanhang finns också commmunityns ”Angel Investor Club” med bas i Sverige sedan starten 2021. Under 2023 öppnar lokala hubbar i Zürich och London, ett första steg i att växa communityn till ett ledande internationellt forum för privatinvesterare. Som medlem får man access till en hub i sitt närområde med lokala investerarträffar, utbildning, inspiration och mingel. Som clubmedlem har man även tillgång till digitala pitchträffar (gemensamma för samtlliga hubbar) samt möjlighet att gästa event i andra städer för den som önskar.

Lite enkelt sammanfattat kan man säga att vi är ”av investerare för investerare” och den gemensamma drivkraften och motorn i allt vi gör är att bli ännu mer framgångsrika portföljbyggare – vilket vi är övertygade om att vi kommer att bli genom Nyfikna Investerares växande ekosystem. Vi går igång på att skapa värde – inte bara i portföljerna och affärer, utan framförallt mellan människor”, förtydligar Joanna.

Intresserad av att veta mer om Nyfikna Investerare? Vår nya hemsida lanseras snart, så länge är du varmt välkommen att signa upp dig för vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna direkt i din inkorg.

Investerarseglingen i Kroatien augusti 2023 är fullbokad, på grund av det fina intresset tittar vi på att sätta in fler båtar. Om du vill stå på intresselistan mejla joanna@nyfiknainvesterare.se så återkommer vi vid släpp av fler platser och kommande resor.