Mincs Portfolio Manager tar plats i ängelnätverket

Minc-profilen Ida Herbertsson från Malmö tar plats i Nyfikna Investerares Ängelnätverk. Till vardags är Ida Portfolio Manager för ängelinvesteringsstrukturen Fast Track Capital som investerar i tidiga startups från startup-husen Minc och Ideon Innovation. Ida driver även eget bolag där hon coachar kvinnor till en bättre relation till pengar.

I sitt jobb möter Ida dagligen startups som söker pengar och tar bolagen genom hela investeringsprocessen och sköter även rapportering till investerarna.

”I min roll på Minc får jag inte investera i bolagen från våra program. Nyfikna Investerare ger mig möjligheten att bygga min privata portfölj av onoterade innehav. Jag ser fram emot att bidra med mina DD-kunskaper och nytänkande syn på pengar. Att Nyfikna Investerare drivs av investerare för investerare tycker jag är jättebra och det är verkligen en grymt spännande mix av vassa profiler jag kommer att få saminvestera med. Jag är så taggad!”

”Jag är väldigt stolt över att presentera Ida som en av profilerna i Nyfikna Investerares Affärsängelnätverk. Idas DD-kunskaper blir ett välkommet tillskott i gruppen och jag gillar verkligen hennes Money Mindset och att Ida inte bara investerar utan också är egen företagare vid sidan av sitt traditionella arbete. Ida är en förebild för många kvinnor och det bidrar så klart till att det känns lite extra kul att hon väljer att bygga sin onoterade portfölj tillsammans med Nyfikna Investerare. Det känns fint om vi kan bidra till att fler kvinnor får upp ögonen för den här typen av investeringar.”

För information om Nyfikna Investerares Affärsängelnätverk kontakta Joanna: joanna@nyfiknainvesterare.se

Här kan du läsa mer om nätverket!

Varmt välkommen att registrera dig kostnadsfritt för Nyfikna Investerares Nyhetsbrev för att ta del av våra senaste artiklar och exklusiva inbjudningar.