Metaversexperten tar plats i ängelnätverket

Daniel Pettersson har byggt upp sitt kapital genom att investera i kryptorelaterade tillgångar och tillhör därmed vad som kallas för den nya finansiella eliten. Daniel är systemvetare i grunden och har jobbat inom IT-världen i drygt ett decennium.

Under sina år i branschen har han haft olika roller som utvecklare, projektledare, team leader och även CTO – vilket har gett Daniel en värdefull kunskapsbredd samt bra mix av ”real life” erfarenheter:

”Som sen åttiotalist är jag uppvuxen med tv och datorspel, den digitala världen har alltid varit en stor del av mitt liv, och nu, när jag har möjligheten att genom mitt egna bolag att bygga framtidens Metaversespel så känns det som min barndomsdröm blivit sann.”

Daniel sitter med i Nyfikna Investerares Affärsängelnätverk för att bredda sin portfölj och sprida risken genom att inte bara investera i att bygga upp sitt eget bolag – utan även i andra branscher tillsammans med experter inom andra områden.

”Förutom mitt intresse för spelutveckling så brinner jag även för investeringar. Jag började likt många andra med passivt sparande i fonder med låga avgifter, för att sedan stegvis bli en mer aktiv investerare till där jag är idag, där jag både automatiserar en stor del av min trading med egenutvecklade robotar, men också aktivt letar efter nya investeringsmöjligheter med metrics som jag utvecklar, utvärderar och förfinar. ”

Jag är oerhört tacksam för att jag lärde känna fantastiska och drivna Joanna och att få möjligheten att vara med i affärsängelnätverket. Jag ser verkligen fram emot att lära mig allt kring värdering av onoterade bolag och att bygga den portföljen, men minst lika spännande kommer det vara att träffa och lära känna likasinnade personer med olika bakgrunder och erfarenheter, men med samma glädje och passion för investeringar.” 

Det är otroligt kul att Daniel vill sitta med i ängelnätverket. Daniel har en väldigt spännande kompetens och hans profil är den mest moderna skulle jag vilja påstå, detta då han byggt upp sitt kapital genom att investera i krypto och därmed tillhör den nya finansiella eliten som flyttar fram sina positioner i allt snabbare takt som ett resultat av QEs framfart. Daniel är dessutom mycket ödmjuk, vilket är en viktig egenskap som vi värdesätter när vi tar in nya änglar i nätverket”

Daniel är också expertbloggare hos Nyfikna Investerare och här kan du läsa en grymt bra artikel som han skrivit om NFTs och här kan du lära dig mer om Bitcoin.

För information om Nyfikna Investerares Affärsängelnätverk går det fint att kontakta Joanna: joanna@nyfiknainvesterare.se

Här kan du läsa mer om nätverket!

Varmt välkommen att registrera dig kostnadsfritt för Nyfikna Investerares Nyhetsbrev för att ta del av våra senaste artiklar och exklusiva inbjudningar.