Kontakt

Joanna Törngren Redebrant

Founder & Community Curator

joanna@nyfiknainvesterare.se

Med bakgrund från bland annat Unga Aktiesparare där hon varit VD samt chefredaktör och ansvarig utgivare för Stock Magazine har hon byggt upp sin kunskap om investeringar. Joanna debuterade under 2022 som författare genom Ekerlids förlag på temat fastighetsinvesteringar med boken ”Bli bostadsmiljonär – råd och tips för din bostadskarriär” som hon skrivit tillsammans med Gösta Carlberg.

Framför allt brinner Joanna för att skapa värde – inte bara genom investeringar och affärer, utan också mellan människor. Hon har en bred och djup erfarenhet av att bygga och leda professionella nätverksgrupper för chefer och ledare hos Sveriges främsta chefsnätverk.

Joanna har en unik förmåga att koppla ihop människor som kan få glädje av varandra och i grunden har hon en universitetsutbildning i internationell marknadsföring från England som avslutats på Handelshögskolan i Göteborg.

Joanna utgår från Nyfikna Investerares kontor på Walborg Ventures i Göteborg och reser kontinuerligt mellan de olika hubbarna i Nyfikna. Om du är investerare och intresserad av vår community eller nyfiken på samarbete/partnerskap kontakta gärna Joanna.


Erik Norberg

Co-founder & Portfolio Manager I Group CEO

pitcha@nyfiknainvesterare.se

Med över 15 års erfarenhet från tillväxtbolag inom Media & Tech har Erik arbetat med onoterade investeringar både från in- och utsidan såväl i Sverige som internationellt. Erik började sin karriär inom Schibsted Media Group där han haft ett flertal internationella CEO-roller med tonvikt på global skalering av marknadsplatser och konsumenttjänster. Efter det har han både arbetat som CEO inom Media och Private Equity men även ansvarat för många större onoterade förvärv och styrelseuppdrag i Norden och Norra Europa för bl.a. Egmont-koncernen.

Med sin erfarenhet av att skalera mindre verksamheter men öven driva större komplexa transaktioner brinner Erik för dialogen och kontakten med våra portföljbolag och att hitta rätt match med såväl affärsänglar som andra partners.

Erik har en Magisterexamen i Management av Tillväxtföretag från Handelshögskolan i Göteborg, en Kandidatexamen i Statsvetenskap samt Offiersexamen från Marinen.

Till vardags utgår han från Köpenhamn och reser kontinuerligt mellan de olika hubbarna i Nyfikna. Är du entreprenör och söker kapital eller intresserad av att saminvestera med Nyfikna Investerare i våra portföljbolag är du varmt välkommen att kontakta Erik.


Victoria Stolpe

Global Partner

victoria@nyfiknainvesterare.se


Anna Petersson

CEO Board Of Directors’ program

anna.petersson@nyfiknainvesterare.seCarl Pålsson

Data Specialist & Investing Committé

pitcha@nyfiknainvesterare.seChristine Bjärkby

Angel Network Facilitator & Investing Committé

pitcha@nyfiknainvesterare.se

Christine Bjärkby har en lång internationell bakgrund både från storbolag och som representant för Sverige gällande direktinvesteringar. Hon brinner för framtida impactbolag och är en viktig kugge i start- och scaleupbolagscommunitityt bland annat genom styrelseuppdrag, som coach och ängelinvesterare. Christine samarbetar med många aktörer i innovations- och investerarkollektivet i Norden och EU samt sitter i styrelsen för EBAN (European Business Angel Network). Hon har ett mycket starkt kontaktnät av ängelinvesterare, entreprenörer och andra relevanta aktörer i hela Norden, Europa och övriga delar av världen så som Nordamerika, Afrika, Asien:

”Jag tycker det Nyfikna Investerare står för är jättebra och älskar tempot. Det krävs att någon vågar köra på och strunta i gamla strukturer för att ett sådant här initiativ ska lyckas. Jag har själv gått i dessa tankar länge då jag verkligen ser behovet och det är superskoj att nu få till det övergripande arbete inom ekosystemet som jag länge drömt om att skapa och att få bidra med min långa och djupa erfarenhet från branschen.”Anna Flygare

Operations & Content

anna.flygare@nyfiknainvesterare.se

Anna har en bred bakgrund från finans, IT, rekrytering och sälj. Investeringarna är ett brinnande intresse sedan universitetstiden då hon började engagera sig i Unga Aktiesparare. Sedan dess har hennes investeringar bestått i CFD:s, aktier och fonder. Under tiden som hon arbetade på IT sidan av ett tradingsystem på storbank blev hon även inspirerad att vid ett senare skede även återuppta sin egen trading och kommer därför närmast från egen dagshandel av CFD Index.

Förutom investeringar har management, effektivitet och processer engagerat Anna sedan unga år. Hon har fått utlopp för detta driv genom att engagera sig i ideella föreningar och som anställd verksamhetschef för ett utbildningssatsning på Unga Aktiesparare där hon arbetade nära Joanna Törngren Redebrant. Anna har erfarenhet från medlemsservice, retention och contentsidan och har även arbetat med kundnöjdhetsfokus på ett av Sveriges största chefsnätverk. Kanske det mest udda esset i Annas rockärm är att hon även hunnit med konsultlivet inom RPA (Robotic Process Automation).

Anna har en examen som beteendevetare med inriktning Organisation från Stockholms Universitet.

NYFIKNA INVESTERARE
NYFIKNA INVESTERARE PUBLICERAR ENDAST ÄMNES- OCH PRODUKTRELATERAD INFORMATION OCH GÖR INTE NÅGRA INVESTERINGSREKOMMENDATIONER. YTTERLIGARE INFORMATION KAN ERHÅLLAS FRÅN DIN FINANSIELLA RÅDGIVARE. HAN/HON KAN GE DIG RÅD OBEROENDE AV NYFIKNA INVESTERARE OCH VÅRA SAMARBETSPARTNERS. HISTORISK AVKASTNING ÄR INGEN GARANTI FÖR FRAMTIDA AVKASTNING. DE PENGAR SOM PLACERAS I AKTIER, FONDER ELLER ANDRA INVESTERINGSPRODUKTER KAN BÅDE ÖKA OCH MINSKA I VÄRDE OCH DET ÄR INTE SÄKERT ATT DU FÅR TILLBAKA HELA DET INSATTA KAPITALET. INNAN DU FATTAR ETT INVESTERINGSBESLUT REKOMMENDERAR VI ATT DU OCKSÅ TAR DEL AV INVETSERINGSPRODUKTENS FAKTABLAD ELLER MOTSVARANDE INFORMATIONSBROSCHYRER.