Home » Investor Club

Investor Club

Majoriteten av finansiellt medvetna svenskar förstår vikten av att investera och bygga sitt kapital, men har svårt att hitta forumet för att utvecklas och växa i rollen som privatinvesterare samt att komma i kontakt med investeringsmöjligheter som ligger utanför den traditionella depån. Genom utbildning, dealflow & investeringsmöjligheter, erfarenhetsutbyte och nätverkande i härliga miljöer brinner vi för att skapa tillväxt för såväl våra medlemmar som deras kapital och portföljer. Av investerare – för investerare. 

Nyfikna Investerare förespråkar en ”sund ekonomi”. Genom vår Investor Club vill vi erbjuda en seriös community för investerare som är nyfikna på att lära sig mer om investeringar och bygga sin portfölj med en bred mix av olika tillgångsslag, ha trevligt i härliga miljöer och knyta nya bekantskaper med likasinnade kapitalstarka och investeringsintresserade personer. Cluben består ev en härlig mix av investerare som på olika sätt skapat sig en stark ekonomi och en nyfikenhet på att själva förvalta och investera sitt kapital.

Affärsängelnätverk med bredd

Nyfikna Investerares Investor Club träffades första gången hösten 2021 och är nu inne på sitt tredje år. Från den initiala nichen som affärsängelnätverk med fokus på investeringar i onoterade svenska techbolag i tidigt skede expanderar nu vår Investor Club genom att addera ännu fler event. Genom att möjliggöra kunskap om fler tillgångsslag samt erbjuda ännu fler nätverksmöjligheter och därigenom öka kunskapsdelningen mellan investerarna växlar vi nu upp.

Vi brinner för att demokratisera kunskapen om investeringar och vill bygga det bästa nätverket för svenska privatinvesterare. För att hela tiden ligga i framkant och förbättra medlemskapet har vi tagit ett fantastiskt roligt steg i att expandera vårt affärsängelnätverk. Detta sker genom att addera ytterligare värdeskapande utöver det som redan ingår i medlemskapet. Utöver de kvartalsvisa pitchträffarna finns nu möjlighet att gå på fler event för den som vill. Man väljer själv vad man är intresserad av och vill gå på.

Joanna Törngren Redebrant, grundare Nyfikna Investerare

Medlemskapet 

Nyfikna Investerare Investor Club träffas minimum 6 gånger per år – både digitalt och i härliga miljöer i Stockholm, Göteborg och Marbella. Genom ett medlemskap får man tillgång till:

 • Vår populära affärsängelutbildning på The Pool i Marbella den 9-13 oktober 
 • Ett nätverk av noga matchade investerare och nya kontakter.
 • Kunskap om olika tillgångsslag (exempelvis konst, krypto, fastigheter, vin, guld & silver).
 • Bolagspitchar & spännande investeringscase inom olika tillgångsslag.
 • Exklusiv Slackgrupp endast för medlemmar i Nyfikna Investerare Investor Club.
 • Inspiration att utvecklas i rollen som investerare.
 • Erfarenhetsutbyte med experter och andra investerare.

Nyfikna Investerare skapar förutsättningarna med utbildning, erfarenhetsutbyte, nätverk och investeringsmöjligheter – men det är upp till var och en att göra sin egen analys och fatta sina egna investeringsbeslut.

Joanna Törngren Redebrant, grundare Nyfikna Investerare

Medlemsaktiviteter

 • 28 maj: Deep Tech Angel Investor Club Day med GU Ventures (Grant Thornton Gbg)
 • 18 juni: ”Hemma-hos” en av Sveriges främsta konstexperter och -samlare (Sthlm)
 • 11-12 sep Tech BBQ (Cph) – obs! Ingår ej i medlemskapet
 • Sep: Digital pitchträff
 • 9-12 okt: Investerarresa Marbella + Angel Investor Academy 
 • 4 dec: Angel Investor Club Day (Norrsken Sthlm) med efterföljande AW ”Investeringar i fastigheter på spanska solkusten”

Förväntningar och kostnad

 • Var och en gör sin egen analys samt fattar sina egna investeringsbeslut. 
 • Det finns inget formellt investeringskrav, men en förväntan om att det finns minst en halv miljon kr att investera årligen. Beloppet bör utgöra en del av en större totalportfölj då ex onoterade investeringar är en högriskinvestering. 
 • Ett medlemskap kostar 29 900 kr + moms/år.
 • Ev resa till eventen & boende bekostas av medlemmarna om inte annat anges i inbjudan.

Vid intresse och för att ansöka till Nyfikna Investerares Investor Club går det fint att kontakta Joanna: joanna@nyfiknainvesterare.se 

Post navigation

Välkommen!

Affärsängelutbildning i Marbella

Medlemsaktiviteter

Fler events och poddsatsning