Exklusivt investeringsevent med Powermind

Välkommen på digital investerarträff! I samarbete med Powermind bjuder Nyfikna Investerare in till en exklusiv investeringsträff där vi får möjlighet att ta del av caset och den pågående finansieringsundan, träffa teamet och ställa frågor.

Powermind är en hypnosapp med guidning inom hälsa och personlig utveckling. Man siktar på att bli hypnosens motsvarighet till mindfulness-apparna Headspace och Calm (1 miljon nerladdningar per månad och unicorn-status med en värdering på $2B). Ingen har idag tagit den globala marknadspositionen inom hypnos. 

Därför investerar Nyfikna Investerare Powermind

  • Powermind har en klar produkt och ett proof of concept på svenska marknaden där appen är topprankad bland svenska hälsoappar
  • Powermind är ett techbolag med en mycket attraktiv globalt skalbar modell, SAAS, och man äger också rättigheterna till ljudspåren
  • Powermind har ett osedvanligt bra team
  • Hypnos i appformat gynnas av den globala megatrenden av ökad mental ohälsa där brexercise blir allt mer populärt
  • Den ryska versionen av appen är klar och nu i månadsskiftet lanserar man Powermind på ryska marknaden (därefter blir det en ny värdering)
  • Bolaget är flitigt uppvaktat av VC-bolag

ANMÄL DIG TILL EVENTET HÄR

För information och frågor kontakta Joanna Törngren Redebrant joanna@nyfiknainvesterare.se

Alla investeringar är förknippade med risk och att investera i ett onoterat bolag som Powermind är en högrisk-investering som lämpligen ses som en krydda i en större portfölj. Detta är ingen rekommendation, var och en gör sin egen analys och fattar sina egna investeringsbeslut.