Hon ska göra oss till lyckliga investerare

Varmt välkommen till Ylva Beck som kliver in i Nyfikna Investerare som facilitator för affärsängelnätverket. Ylva, som tävlingsseglat jorden runt, är affärscoach, moderator och expert på lycka – ett ämne som hon brinner för och ofta föreläser om.

Ylva drivs av att sätta mål, både för sig själv och för andra, och att nå dem. I karriären har hon ofta fått och tagit ledande positioner som chef och facilitator. Under året Ylva tävlingsseglade jorden runt lärde hon sig mycket om kommunikation och ledarskap, både bra och dåligt:

”En av mina viktigaste insikter under tävlingen var att båtarna som slutade på 1:a, 2:a och 3:e plats hade tillgång till coacher. De jobbade på både individnivå och gruppnivå, med hela besättningen. Coacherna gjorde dem till vinnande team! Jag insåg att jag ville vara coach i affärer och skapa vinnande team”, förklarar Ylva.

Nyfikna investerares Affärsängelnätverk är exklusivt och kvalitativt i alla led från matchningen av investerarprofiler, till utbildning, föreläsningar och dealflow:

Endast det bästa är gott nog till Nyfikna Investerares Affärsänglar och därför är det självklart att vi tar in Ylva som facilitator. Ylva kommer att leda nätverksträffarna och se till att diskussionerna går framåt, att vi djupdyker, att alla kommer till tals och att vi inte svävar iväg – eller hastar fram beslut. Som investerare är det lätt att bli fartblind och att Ylva är expert på lycka ska hjälpa oss att kombinera magisk avkastning i såväl portföljen som själen”, säger Joanna Törngren Redebrant som grundat och driver Nyfikna Investerare.

Ylva faciliterar även på chefsnätverket EGN Sverige, där hon sedan många år leder ett dussintal nätverksgrupper, och hon har även utbildat i ekonomi och försäljning på exempelvis IHM och Fastighetsakademin.

Att facilitera Nyfikna Investerares affärsängelnätverk ska bli både roligt och spännande. Jag ser fram emot att bygga min portfölj med onoterade innehav och aktivt bidra in med så kallat ”smart kapital” i de bolag vi investerar i, det vill säga inte endast kapital utan också kunskapen och kontakterna som bolagen behöver för att ta sig vidare upp i värdekedjan”, avslutar Ylva.

För info och dialog om Nyfikna Investerares affärsängelnätverk kontakta Joanna: joanna@nyfiknainvesterare.se

Här finns ett inlägg om att ansökan är öppen.