Sugen på att boosta din styrelsekarriär?

REDIGERA

ANTAGNINGEN TILL VÅRENS STYRELSEUTBILDNING: ÖPPEN 


Nu släpper vi ett fåtal platser till vårens omgång av Nyfikna Investerares styrelseutbildning. Utbildningen riktar sig till dig som vill expandera verktygslådan för framgångsrikt styrelsearbete i svenska snabbväxande techbolag som befinner sig i mycket tidigt skede. 

Styrelseutbildningen har tagits fram av Nyfikna Investerare. Anna Petersson, Ylva Beck, Erik Norberg, Johan Flodin, Christine Bjärkby, Nina Jansdotter och Joanna Törngren Redebrant är de profiler som tillsammans med Nyfikna Investerares kunskapspartners Synch Law och Grant Thornton står för ett spännande program och ändamålsenligt innehåll. Ess Group är konferenspartner och de fysiska utbildningstillfällena hålls på deras trevliga anläggningar. Utbildningens innehåll har tagits fram i samråd med entreprenörer som Nyfikna Investerare har investerat i och som sitter hos Walborg Ventures i Göteborg.

Läs mer om utbildningen här

Vid intresse att gå vår styrelseutbildning mejla oss gärna på styrelseutbildning@nyfiknainvesterare.se


Utbildningen har ett mycket fint startfält av ängelinvesterare och spännande executives med lång och relevant erfarenhet – gemensamt för alla i vår community är nyfikenheten och ödmjukheten. 
Vi ser fram emot att tillsammans med våra kursdeltagarna skapa ännu bättre tillväxtförutsättningar för snabbväxande svenska techbolag i tidigt skede. Vi drivs av att skapa värde, inte bara i portföljerna och affärer – utan framförallt mellan människor. Vårt högre syfte är att skapa mycket värde för så många som möjligt och genom Nyfikna Investerares ekosystem vill vi aktivt arbeta för att främja svensk innovation, svensk tillväxt, fler arbetstillfällen och en bättre värld till kommande generationer.