Förändringsexperten tar plats i ängelnätverket

David Ståhlberg är en av Sveriges främsta experter inom förändringsledning kopplat till digitalisering. Idag hjälper han ledningsgrupper i både privat och offentlig sektor att förstå sin omvärld och hitta en relevant riktning för utvecklingen av verksamheten.

Parallellt med sitt konsultarbete är David engagerad i ett flertal startups, både som investerare och styrelseledamot. Han är också tillsammans med Johan Eriksson initiativtagare till utbildnings- och innovationsplattformen Chapter X. David är lärare på Chefakademin och IHM Business School samt en flitigt anlitad föreläsare där han bland annat blivit nominerad till Årets Talare 2019. Senast här i oktober var David inledningstalare på Chefdagen 2021:

”Jag ser fram emot att bli ännu vassare i min roll som ängelinvesterare genom Nyfikna Investerares Affärsängelnätverk. Det är en spännande line-up och jag är övertygad om att vi tillsammans har ännu bättre förutsättningar att hjälpa våra case uppåt i värdekedjan genom att investera smart kapital.”

”Det är superkul att David har hittat till oss och nu tar plats i Nyfikna Investerares Affärsängelnätverk. David har en jättespännande profil som gifter sig perfekt med övriga bakgrunder, att David har örat mot marken ute i näringslivet bland de större aktörerna gör att vi kan bli ännu mer träffsäkra när det kommer ”go-to-market” i de case vi tar oss an. Vi är så glada att David väljer att bygga sin onoterade portfölj tillsammans med oss och ser fram emot den spännande resa vi har framför oss.”

För information om Nyfikna Investerares Affärsängelnätverk kontakta Joanna: joanna@nyfiknainvesterare.se

Här kan du läsa mer om nätverket!

Varmt välkommen att registrera dig kostnadsfritt för Nyfikna Investerares Nyhetsbrev för att ta del av våra senaste artiklar och exklusiva inbjudningar.