Ex golfproffs satsar på styrelsearbete

Madeleine Ziegert, ex golfproffs och grundare av We Brand You Play – agenturen som är en ny och stark uppstickare inom sin nisch – sport & sociala medier, tar plats i Nyfikna Investerares styrelseutbildning.

Madeleine är tokig i digital marknadsföring sedan hennes examen från SJSU, Silicon Valley. Genom agenturen hjälper hon spännande bolag med deras digitala resa, mkt TikTok, och även fina och grymma atleter med deras varumärke. Madeleine är aktiv i två styrelser och ser fram emot att jobba mer aktivt och framåtlutat efter att ha gått Nyfikna Investerares styrelseutbildning. 

Varför väljer du att investera både tid och pengar i en styrelseutbildning?

Dels tycker jag det är spännande beslut, avgörande strategier och inspirerande människor i styrelsearbetet. Sen ska det bli spännande att få lära mig mer och bli bättre i styrelsearbetet.

Vad tror du att ditt främsta bidrag i ett styrelsearbete kommer att vara?

Puls från den digitala världen, trender men också vad framtiden innebär och kunskap inom många målgrupper och branscher. Som tidigare atlet är jag van att jobba målinriktat och det finns inget häftigare än när målen uppnås och man tar nästa kliv. 

Varmt välkommen till Nyfikna Investerares community Madeleine, vi ser fram emot att utvecklas tillsammans!