Erfaren skåneängel med entreprenörsbakgrund tar plats i ängelnätverket

Vi säger varmt välkommen till Magdalena Gräff som tar plats i Nyfikna investerares Affärsängelnätverk. Magdagena är entreprenör och sedan 10 år aktiv affärsängel. Hon har idag 14 onoterade innehav i sin portfölj och brinner för Impactbolag med jämställda team. Magdalena är medgrundare i tre bolag inom tech- och investeringar.

Till vardags bor Magdalena i Skåne där hon driver företaget Sea Systems tillsammans med familjen:

”Det här är precis det forumet jag saknat. Det är väldigt spännande att Nyfikna Investerare drivs av investerare och att vi alla investerar från våra egna fickor. Många nätverk drivs av tjänstemän och handlar om ”andras pengar” och ”andras bolag”, det är superkul att vi i Nyfikna Investerares Affärsängelnätverk sitter i samma båt. Att vi har den gemensamma drivkraften att växa våra portföljer och att göra positiv skillnad med vårt kapital från gräsrotsnivå. Detta ska bli superkul”, säger Magdalena.

”Att Magdalena kontaktade mig och ville sitta med känns fantastiskt roligt. Hon är den av oss alla som är mest erfaren i rollen som ängelinvesterare och vi ser fram emot att lära oss massor av henne. Att vi båda brinner för impactbolag och jämställdhet är så kul! Jag ser fram emot att, tillsammans med Magdalena, bana väg för fler kvinnliga investerare och entreprenörer ”från orten”, berättar Joanna.

För information om Nyfikna Investerares Affärsängelnätverk kontakta Joanna: joanna@nyfiknainvesterare.se

Här kan du läsa mer om nätverket!