En av Sveriges främsta daytradingprofiler tar plats ängelnätverket

Idag säger vi varmt välkommen till Massi Franzén, aka tradingprofilen a.diary.of.a.daytrader, som kliver in i Nyfikna Investerares Affärsängelnätverk. Massi, registrerad aktiemäklare med över 22 års branscherfarenhet, daytradar till vardags i egen regi.

Massi går att följa i realtid genom det nystartade fintechbolaget Augere, Sveriges första virtuella tradinggolv, där han också gått in som delägare och Senior Advisor. Augere bjuder in sina medlemmar till ett virtuellt tradinggolv där man kan följa Sveriges främsta traders (endast de profiler som är öppna med vem som står bakom kontot) i realtid och lära oss av dem. Augere löser problematiken med oseriösa anonyma konton på Instagram, där man inte vet vem som står bakom, och så kallad haussning av aktier.

Massi är även gästbloggare hos Nyfikna Investerare där han delar utdrag ur sin tradingdagbok med oss. Vi älskar att svepas tillbaka i tiden och få uppleva Stockholms finansvärld bakom kulisserna och längtar efter att få ge ut Massis bok genom Nyfikna Investerare Publishing.

”Blogginläggen med Massi har varit superpopulära och vi är många som älskar att svepas tillbaka i tiden och få uppleva Stockholms finansvärld bakom kulisserna. Att Massi, med sin tunga bakgrund, väljer att ta en plats i Nyfikna Investerares Affärsängelnätverk och att ge ut sin bok genom vårt förlag är otroligt roligt och något som jag är väldigt stolt över”, berättar Joanna.

Själv tycker Massi det känns väldigt kul att ta en plats i Nyfikna Investerares Affärsängelnätverk och ser fram emot att utvecklas i rollen som affärsängel:

Jag älskar Nyfikna Investerare och det känns fantastiskt roligt att vara med på resan i det som Joanna bygger upp. Vi delar värdegrund och ser oss som ”the good guys” i en ganska hårdnackad bransch. Att ta plats i ängelnätverket är bara ett av många spännande projekt vi nu inleder tillsammans.”

Massi är sedan tidigare investerad i tre onoterade innehav och är supertaggad på att växa sin portfölj tillsammans med övriga investerare i ängelnätverket:

”Line-upen är tung och det ska bli oerhört kul att lära känna de andra änglarna, utbyta erfarenheter och tillsammans investera i spännande bolag som Joanna och Erik kan erbjuda – just för att vi är under Nyfiknas paraply med alla de fördelar som detta innebär för bolagen vi går in i. Jag ser fram emot att få investerarvänner för livet och den brain trust jag saknat för den här typen av innehav – att jag är supertaggad är en underdrift!”

För information om Nyfikna Investerares Affärsängelnätverk kontakta Joanna: joanna@nyfiknainvesterare.se

Här kan du läsa mer om nätverket!