Dr Kry tar plats i ängelnätverket

Varmt välkommen till Dr Johan Flodin som tar plats i Nyfikna Investerares affärsängelnätverk.

Johan Flodin, även känd som ”Dr Kry”, är en av våra aktiva investerare och en av de första profilerna som klev in i affärsängelnätverket. Johan har en mycket spännande bakgrund då han var en av de allra första in på Kry och har gjort resan att bygga en Unicorn från start.

”Det ska bli superkul att fortsätta bygga min portfölj med onoterade innehav. Jag kan medicin och bolagsbyggande, men investerarrollen är jag relativt ny i så det känns tryggt att börja tillsammans med Joanna i Nyfikna Investerares regi. Jag har känt Joanna sedan studietiden och följt hennes investerarresa så därför är det också himla kul med Nyfikna Investerare”, säger Johan.

”Det känns fantastiskt kul att vi har Johan med oss på vår resa. Att Johan redan varit med och byggt en Unicorn från start är väldigt spännande och något vi ser fram emot att få ta del av i erfarenhetsutbytet på nätverksträffarna. Det som gör Johan unik är att han är både medicinare och entreprenör – vilket är väldigt sällsynt och något vi ska ta tillvara på. Att han är rolig och nyfiken gör att han dessutom kommer att bidra till den goda stämningen i det vi lite skämtsamt, fast ändå inte, kallar för Nyfikna Investerares Unicornfabrik”, berättar Joanna.

Johan kommer också att köra en dragning på Med Tech-tema på en av våra träffar. Vi kommer att få ta del av Krys resa och även vad Johan ser är heta trender inom området, vilket vi tar med oss i jakten på nästa Unicorn – vilken vi aktivt letar efter och vill få in i Nyfikna-portföljen.

För mer info och dialog om att ta plats i nätverket kontakta Joanna: joanna@nyfiknainvesterare.se