Bli bostadsmiljonär -råd och tips för din bostadskarriär 

Att äga ditt boende kan vara det som skiljer dig från att bli ekonomiskt oberoende eller fattigpensionär. Men för de allra flesta av oss kan den första bostadsaffären kännas jätteläskig och därför aldrig bli av, det vill författarna ändra på.  

Att göra sitt första bostadsköp kan verkligen kräva både kunskap, mod och kloka beslut. Med den här boken vill författarna på ett lättsamt sätt ge kunskap och verktyg för att ta sig in på bostadsmarknaden och även dra nytta av den för att bygga upp en förmögenhet på ett relativt riskfritt sätt. Boken går att läsa från pärm till pärm, eller djupdyka rakt ner i de kapitel som du som läsare finner mest intressanta.

Författarna har även lagt in checklistor så att läsaren enkelt kan hitta det som behövs för att ta beslut och göra en bra affär när läget är skarpt.

Gösta Carlberg Tidigare chefredaktör och analytiker från bland andra Aktiespararen och Affärsvärlden. Han har grundat fastighetsbolaget Kvalitetsbostäder som han numer driver. Gösta Carlberg har även grundat Analysguiden som drivs av Aktiespararna.

Joanna Törngren Redebrant är före detta vd och chefredaktör för Unga Aktiesparare. Idag arbetar hon heltid med att demokratisera kunskapen om investeringar och pengar genom communityn Nyfikna Investerare. Joanna är också expertkrönikör på Omni Ekonomi och Realtid samt har listats som en av Europas mest inspirerande kvinnor som bidrar till en mer inkluderande och jämställd techgeneration och som en av Sveriges viktigaste affärsänglar.  

Boken finns i den fysiska bokhandeln och på Adlibris och Bokus.