Nyfikna Investerare

Nyfikna Investerare är communityn för dig som vill lära dig mer om investeringar – tillsammans med likasinnade. 

Allt tog sin början i ett intresse för investeringar i guld, silver och grön teknik. Nyfikna Investerares ambition är att ligga i framkant och i en snabb och komplex era med enorma ekonomiska stimulanspaket och ökad inflation identifiera trenderna tidigt – i syfte att kunna dra nytta av dem ur investeringsperspektiv. 

Du är varmt välkommen att registrera dig kostnadsfritt för ta del av utbildande artiklar, expertkrönikor, marknadsuppdateringar samt inbjudningar till exklusiva investerarutbildningar och events. 

Initialt är communityn uppstartad av AuAg Fonder och Eric Strand med en öppen målsättning att förutom kunskapsdelning även bli en verksamhet som bär sig och sedermera blir ett eget vinstdrivande bolag. Ansvarig för driften har sedan start varit Joanna Törngren Redebrant som ensam varit den som sett till att denna spännande verksamhet startats:

”Allra sedan jag gjorde min första bostadsaffär under studietiden har mitt intresse för investeringar utvecklats. Tiden som VD för Unga Aktiesparare och chefredaktör för Stock Magazine gav mig möjligheten att lära mig mer om börsen i allmänhet och aktier i synnerhet. Men, med facit i hand, har jag har alltid varit för feg och skulle investerat mer aggressivt sedan start för att ta del av såväl aktiemarknadens som bostadsmarknadens uppgång. Det var suget efter att göra större affärer, men så tryggt som möjligt, som väckte min nyfikenhet på guld och blev startskottet för Nyfikna Investerare.

Jag tycker det är roligare att göra saker tillsammans med likasinnade än ensam. I syfte att dela med mig av den kunskap jag tillgodoser mig längs vägen och hitta nya investerarvänner för livet tog jag beslutet att öppna upp min investerarresa och skapa en community för alla som vill vara med. Genom Nyfikna Investerare får vi alla möjlighet att påverka vad vi vill sätta oss in i och lära oss mer om. Förhoppningsvis kan mina erfarenheter från tiden som redaktör komma till nytta och hjälpa oss att bli ännu vassare investerare. Varmt välkommen hit, hoppas att du vill följa med på vår spännande resa!”

Registrera dig kostnadsfritt för:

  • Nyhetsbrev
  • Inbjudningar till events
  • Exklusiva utbildningar
NYFIKNA INVESTERARE
NYFIKNA INVESTERARE PUBLICERAR ENDAST ÄMNES- OCH PRODUKTRELATERAD INFORMATION OCH GÖR INTE NÅGRA INVESTERINGSREKOMMENDATIONER. YTTERLIGARE INFORMATION KAN ERHÅLLAS FRÅN DIN FINANSIELLA RÅDGIVARE. HAN/HON KAN GE DIG RÅD OBEROENDE AV NYFIKNA INVESTERARE OCH VÅRA SAMARBETSPARTNERS. HISTORISK AVKASTNING ÄR INGEN GARANTI FÖR FRAMTIDA AVKASTNING. DE PENGAR SOM PLACERAS I AKTIER, FONDER ELLER ANDRA INVESTERINGSPRODUKTER KAN BÅDE ÖKA OCH MINSKA I VÄRDE OCH DET ÄR INTE SÄKERT ATT DU FÅR TILLBAKA HELA DET INSATTA KAPITALET. INNAN DU FATTAR ETT INVESTERINGSBESLUT REKOMMENDERAR VI ATT DU OCKSÅ TAR DEL AV INVETSERINGSPRODUKTENS FAKTABLAD ELLER MOTSVARANDE INFORMATIONSBROSCHYRER.