Äntligen – en kapitalförsäkring för onoterade investeringar!

Detta är en annons från Hubins.

Hubins är ett Göteborgsbaserat bolag som tillhandahåller en kapitalförsäkring och investeringsplattform för onoterade och alternativa investeringar. Nu erbjuder man Nyfikna Investerare att hålla ett valfritt innehav via kapitalförsäkringen avgiftsfritt i ett år. 

Hubins erbjuder en unik kapitalförsäkringslösning som ger dig som investerare i onoterade investeringar samma skattemässiga fördelar som du hade fått på noterade investeringar. Via investeringssidan ges du även tillgång till exklusiva investeringar, som annars är svåra att få möjlighet att investera i och som normalt kräver stora investeringsbelopp. Här kan du läsa mer om Hubins!

Du kan enkelt göra insättningar och uttag, följa värdeutvecklingen och få löpande bolagsinformation för de flesta typer av investeringar. Hubins ger dig en mix av flexibilitet och trygghet som du inte hittar någon annanstans. Skapa konto och öppna en kapitalförsäkring kostnadsfritt!

Erbjudande – ett valfritt innehav avgiftsfritt i ett år

Hubins erbjuder Nyfikna Investerare att hålla ett valfritt innehav via kapitalförsäkringen avgiftsfritt i ett år. För övriga innehav i kapitalförsäkringen gäller ordinarie avgifter, vilket är 1 procent i årsavgift baserat på innehavens värde. Efter gratisåret kommer det valfria avgiftsfria innehavet övergå till ordinarie avgifter. För att ta del av erbjudandet kontakta Hubins kundservice. 

Spelbolaget The Fully Arcade – först ut för kapitalresning på plattformen

Först ut för kapitalresning på plattformen är spelbolaget The Fully Arcade. Bolaget har det senaste året arbetat med utvecklingen av två spelprojekt, Swing of Things och debutspelet Fenderball. Fenderball planeras att släppas under tidigt 2023 och har redan blivit lovordat av både testspelare och flera av världens största spelplattformar. I bolagets styrelse sitter även tidigare chefsproducent från Dice och AAA-spelet Battlefield. Hubins kapitalförsäkringslösning ger dig som investerare möjlighet att investera lägre belopp än vad som vanligtvis krävs, vilket i detta fall är 13 700 SEK. Här kan du ta del av investeringserbjudandet.

Disclaimer. Inlägget är en annons. Detta är inte ett investeringsråd eller -rekommendation. Gör alltid din egen analys och fatta dina egna investeringsbeslut. Tänk på att du kan förlora hela, eller stora delar av, ditt investerade kapital, investera aldrig pengar du kan klara dig utan.